Niltas Sanki karnımın alt kısmı yuvarlaklasmaya basldı karnım çıkıyor sanki sizinde varmı ☺️ Tabi dısarıdan belli olmuyor zaten cok gazımda vat ama karnımı içeri çekince alt karnımda bir belirginlik var sanki ☺️☺️
2zlerinannesi Niltas 7+5’ten melabalar 🙋🏽♀️ eşim karnım çıkmış diye ovarken bugün aslında bebişler değil de gaz olduğunu anladık 😂😂
Bsraao Niltas canım biz bildiğimiz için fark ediyoruz yada öyle sanıyoruz belki de benimkisi gaz aşırı gaz sancım oluyor 🙂🙂
Niltas Gizmolata zaten taa göğüsümün altından baslayn bir gaz dolu içim ama ben karnımı cekip orada bir değişiklik görünce acaba bebegimmi dedim ☺️☺️
Gizmolata Niltas bende öyle sanmıştım kardeşim ama değil ilk başlarda şilkinlik oluyor, bir sabah uyandığında karnını inmiş görürsen benim gibi hastaneye koşma 😂
Yasemin688 Bende 7+2 yim o gazdır canım ☺️ Mide bulantınız var mı bende biraz bulanti cok fena midemde gaz var ne yesem dokunuyor hiç böyle değildim ben 😫😫😫
K_Klc2701 Yasemin688 merhaba cnm ben de senin gibiyim mide bulantılarım çok var koku da duysam bulanıyor
2zlerinannesi Yasemin688 ayyy sormaa hiçbir şey yiyemiyorum 🙄🙄🙄 suyuma vişne suyu karıştırıp içiyorum sadece yemek yemeyi özledim 🥺🥺
Esraesra1 7+4 ten sesleniyorum. Benimde biraz göbek var bizde eşimle daha cok erken diyip sasirmistik demk gazı sevmisiz 😃
aslitellioglu_07 Dml89 sadece aşırı iştahsızlık var ve bu hamilelik beni çok korkutuyor 🥺10. Haftadayım burda yorumları gördükçe daha da korkuyorum 🥺ilk gebeliğim peki senin
Dml89 aslitellioglu_07 yok ikinci gebeliğim birincinde kalbi durmuştu. İştahsızlık bendede var hatta kilo verdim sırf yemem gerektiği için yemeye çalışıorum. Şuan tek sıkıntım uykusuzluk😞