fethiyeli48-48 Merhaba hanımlar kürtaj olalı 30 gün oldu hala adet olmadım biliyorum geç değil daha 28 günde bir adet olurdum zaten ama merak ediyorum siz kaç gün sonra oldunuz ? Sevgiler
132025 fethiyeli48-48 bende 28günde bi falan olurdum kürtajdan sonra 34. Günde oldum 45 güne kadar olmamak normalmiş
Tugce28 fethiyeli48-48 43. Günde oldum canım 50 güne kadar bile normal diyorlar hormonlar ancak düzeliyormuş gebeliğinin haftasıyla da alakalı
Esss58 fethiyeli48-48 9 hftlk kürtaj olmuştum adetim 28 günde olurdu. Doktorum kürtaj olduğun günü adetin birinci günü olarak say dedi o günden itibaren yine 28. Günde adet olmuştum aynı düzen devam etti bende.
1_ayse1 fethiyeli48-48 55 gün oldu bnm ben de hala olmadım acile gittim enfeksiyon falan olabilir bi dr ile görüş dediler siz de isterseniz bi görüşün ama 45 güne kadar normal kabul ediyor doktorlar
Minikanneee Bende 28 gün oldu kürtaj olalı ama hala adet olmadım bekliyorum bende normalde adetim düzenlidir ama gecikme olabilirmiş
fethiyeli48-48 Minikanneee benim de bugün 30 gün oldu başınızsaolsın neden kaybettiniz kaç haftalıktı
Mere 50 gune kadar normal diyolar ama hcg degerinin düşüşünü takip et benim sıfırşandıktan 5 gün sonra oldum buda 51. Gundu
fethiyeli48-48 Mere 20 günde gebelik yaptım tek çizgiydi hayali filan da yoktu üzerinden 10 gün geçti herhalde sıfıtlanmıştır . Siz gebe misiniz kürtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldınız
Leylaakcay @fethiyeli48-48 28 günde bir adet olurdum bende 2 haziran da kürtaj oldum aralığın 15 inde son adet tarihim değerlendirdim Sık sık bu ay beklerken Bugun adet oldum 1 gün erken
fethiyeli48-48 1_ayse1 benim daha 30 gün oldu yapışıkşıklık olabilir rahiminizde kürtajdan kaynaklı yapışık olduğundan kan içinde kalabilir . Bence doktora gidin baya olmuş 2 ay nerdeyse
sutlaacc fethiyeli48-48 7ay oldu kalamadım canım kontrole gittim hormon ve yumurtalıklarıma baktırdım. bu ay yumurta geliştirici ilaç içiyorum bakalım hayırlısı 🤲🏻