seyhanmiray18 kızlar dişlerim çok agriyo uyuyamiyorum her gece aynı özelde yatıramıyorum pendik ağız ve dise gittim pandemiden dolayı dış tedavisi yapmıyoruz sadece çekim yapıyoruz ddi kanal tedavisi yapan bi devlet hastanesi var mi istanbulda .
Harunayse seyhanmiray18 geçmiş olsun kaç haftalıksınız diş ağrısını bende çektim ama ilaç dahi içmedim dayandım ağladım sızlandım 10 15 tane karanfili 1 çay bardağında kaynat ılık şekilde ağzında beklet azda olsa ağrıyı kesiyor sirke kargarası yap tuz gargarası yap ağrıyan dişe zeytin koy inşallah hemen iyileşir
Zasya seyhanmiray18 ben 2 ay önce bütün ağzımı yaptırdım, İstanbul da kapalı olmalarına şaşırdım, ayrıca artık gebelikte dişçiye gidilmez ilaç içilmez diye bir şey yok. Ben kutu kutu antibiyotik içtim kızımda. Mecbur kalınca oluyor valla
seyhanmiray18 Harunayse 11 haftaligim doktorum dişlerini yaptır ihmal etme uyuşturucu iğnenin bebeğe binzarari yok dedi ama malum özelde yaptiramiyorum dünyanın parası tutuyo 1 tane değil 3 disim birden çok agriyo disinol sürüyorum o bile fayda etmiyo
Harunayse seyhanmiray18 haftan tedavi için uygun ama bu virüs sürecinde yapılmıyor ben 30. Haftamda çektim ağrıyı haftam uygun değildi tedaviye
seyhanmiray18 Zasya bende çok sınır oldum gerçekten koskoca dış hastanesi sadece diş çekimi yapar mi o kadar çalışan niye var o zaman yapmıyoruz deyip gönderdi beni resmen