Mom3 Szeryan sırasinda normal doğum sancısı çekme durumum olabilir,bunun için bir önlem alınabiliyor mu, ağrı kesici falan ya da uyusunca ağrı sancı kesilir mi
Busbushatun Mom3 canm ben dogum sancimla girdim sezeryana hemde spinal oldum igne icin hareketssiz kalabileyimmdiye yaklasik 7 kisi cagirmislardi, sakinlestiricimi veriyorlar tam teknik ismini bilmiyorm ama yari baygin gibiydim hatta bebegi gogsume verdiler aldiklarndan sonrasini hic hatirlamiyorum
Yusufunannesi35 Mom3 oğlumu sezeryanla kucağıma aldım böyle bir acı hissetmedim zaten narkoz yapıyorlar ister spinal ister narkoz
DaisyMom Mom3 benim ilk dogumumda sancim vardi.Suyum patladi bi 10 dk o muthis sanciyi cektim.Sedyeye zor adim atmistim.Zannetmiyorum birsey yapacaklarini.O sirada hemen iniyorsun ameliyathaneye.Oraya yatiyorsun hemen igneni yapiyorlar.Uyusunca zaten hic birsey hissetmiyorsun canim.Sanci da bebek icerde oldugu icin oluyor normal dogumda da bebek cikinca bitiyor o sanci.Ameliyat sirasinda serumunuza igneler yapiliyor.Aklina takilan birsey olursa cevaplarim🤗
Mom3 Yusufunannesi35 benim ağrılarım hiç geçmiyor,olur da erken gleirse sancılı bir şekilde sezeryana alinirsam bu ağrıyla nasıl olur diye merak ediyorum söz sancılı miydiniz sezeryan olurken
Yusufunannesi35 Mom3 hayır 39+6 da dogum yaptim doktor 40 +1 e kadar bekleyelim dedi ben tarihi 11.11 olsun diye 2 gün erken yaptim
Mom3 DaisyMom yukarda çok titiriyordum sancı dan beni 7 kişi tuttu iğneyi öyle yaptılar yazılmış ben de geçen sancıyla gittim tirtir titredim o halde nasıl sabit kalıp iğne olurum bilmiyorum 😔
DaisyMom Mom3 kendinizi baskalariyla kiyaslamayin herkes bir olmaz ki.Yani ilk defa oyle birsey duydum.Sedyeye yatinca bir kisi sizi tutuyor zaten.Hepimizin basindan gecti bu olay.Siz kendinizi salarsaniz herseyi kotuye dogru itersiniz.Ne kadar sakin kalirsaniz o kadar iyi.Bu kadar korkulcak birseyin olmadigini inan farkedeceksin canim.Yani ben de korkudan sinir sıkismam var boyle seyler yasadim ama 5 saniyelik birsey igne olunca bitiyor.Korkmayin abartilcak bir durum yok🤗