Busbushatun Eeliff_ pelus oyuncaklara hic para harcamayin hem kullansili degil hem saglikli degil gereksiz ciddenn
Senemcee Eeliff_ uzun zamandır umudu kesmiştim kesin gelmez diye 😂 postunuzu görür görmez aldım coook teşekkür ederim 🥰
Busbushatun Eeliff_ dekorda cok guzeller ama bebek harektlenince malesef onlar koydgunuz yerde kalmiyor paraniza yazik origami filan alin yada normal et bebeklerden snra bi koseye kaldircaksiniz bebek onlari agzina sokmaya basladikca🌸:)
Eeliff_ Busbushatun o da doğru ben daha hamile kalmadan almıştım şimdi görünce haber verdim isteyenler oluyor herşeye rağmen ama çok güzel et bebekler var onları düşünüyorum gerçekten saolun bu arada😊
alenrenas1 Eeliff_ ay o kadar kişi takip ediyordu girmiyordu bir türlü 2. El sitelerde bile 300 tl altında değil di
Eeliff_ alenrenas1 vallahi o iknci el sitelerinin hali varya berbat aşırı fırsatçılık yapıyorlar ve yaptıkları atık ticaret değil dolandırıcılık oluyor resmen
Eeliff_ Nilperisi canım hiç beceremem ama bi bak olmuş mu acaba https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0957138001.html inşaallah olmuştur
Dryy Kızlar bültene üye olana yüzde 10 indirim diyorlar ama oldum hiç kupon filan vermedi bi arkadaşıma sordum ona da vermemişler siz kupon kullandınız mı hiç hm de bülten aboneliği kuponu?
Dryy Eeliff_ sağlık olsun artık aldım bu arada teşekkür ederim 🙏🏻 Ben bu kadar kara borsa olduğunu bilmiyodum herkes koşunca almak lazım dedim aldım 😂😂
Eeliff_ Dryy rica ederim ne demek evet ya biraz karaborsalık durumu var normalde stoğa girer girmez on dakika da biterdi de bu sefer baya girmiş demek ki stoğa hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın