Meddd Merhaba herkese, benim aşırı derecede bir bel ağrım var hatta bazen sadece sağda ve solda böyle sanki biri bıçak saplarmış gibi bir ağrı gırıyor, endişelenmem gerek mi? Hiç bir şekilde kan veya lekelenme olmuyor ama.
AlinaET Meddd ilk aylar genelde oluyor bende de olmuştu sağ tarafım bıçak saplanıyo gibi olurdu doktorum çok normal dedi artı bişeyde kullanmadım 4.aydan sonra tamamen bitti çok şükür
Ozzgeee Meddd bende 11+5 teyim belim ile kalçam arasında sağ taraftaki bel çukurum ağrıyor bir iki haftadır. Bir kaç gün önce doktora sordum. Egzersiz yap yapacak bir şey yok dedi.
Emel38 Ozzgeee sizde kalsiyum magnezyum vitamin yazdırın geçiyor.ben yatamıyor oturmakta zorlanıyordum
Hilalkrpzgl Benim de ilk haftalarımda bel ağrım başladı 7. haftada diyebilirim doktora sordum normalde dedi sonra zamanla geçti şükür hergün muz yiyorum mutlaka magnezyumu yüksek ki muz pek sevmeyen biriyim şimdi çok hoşuma gidiyor
Meddd Hilalkrpzgl Muz yemegide deniyim o zaman cunku oturmak bile mumkun degil illa yaslanmam lazim bacaklarimi uzatip
Hilalkrpzgl Meddd evet bir süre bende öyle yaptım arkama yastık koyarak oturdum yaslandım daha doğrusu genelde yarı oturur pozisyonda duruyorsun mecburen masajda rahatlatıyor biRaz
Kediannesi123 Meddd Benim de 11 haftalık aynı şekilde ağırlarım oluyor birde bacağıma vuran ağrılar oluyor rahim büyüdüğü için normaldir diye düşünüyordum ama pazartesi günü randevum var sorarım 🙏🏻
Miumiu Meddd Canım benim de çok ağrım vardı. Resmen sol bacağım kitleniyordu bel ağrısından. Günde bir tane soda ve muz yiyorum o kadar azaldı ki ağrılarım. Bir de uzun süre hareketsiz de kalmamaya çalış mutlaka yarım saat bile olsa yürü günde🌸
cicekkizimm Meddd 27 haftalık hamileyim. Benimde sırtımda belimde ve kuyruk sokumumda ağrılar oluyordu.. Hatta bazen 2 dk uzansam yattığım yerde kitlenip kalıyordum ayağa kalkamıyordum. Doktorum hamilelikte bu ağrıların normal olduğunu ve magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını söyledi ve magosit ilacını yazdı, kullandım ağrılarım geçti çok şükür iyiyim☺️