Pnar EdaMesut iste yurt disinda yasamak Böle birsey 😏 sanci olmadigi Yalan attim sancim war dedim geldim simdik hastanedeyim agrim yok ama acilmam 4 cm olmus
EdaMesut Pnar iyi o zaman sevindim bak şimdi 😃 4 cm açılman varsa Doğum başlar ki o zaman degil mi ? 😍 mutlaka haberdar et merak etmeye başladım. Hadi saglikla insallah ya.
Pnar Bihilal Tabi Insan Panik oluyo Ya birsey olursa diye günü gecince Bide bnden cok Esim cok Panik yapiyoo Onun stressii 😏
Pnar EdaMesut hastanedeyim sabahtan beri acilmam 5 cm oldu Suni sanci verdiler Okadar da yurudum ama siddetli sancim yok göz altinda alindim bakalim ne olcak Canim gece falanmi Artik sancim gelir biden bilemiyorum kanamam da war Bebek Kanal a inmis 😏😏 cok ilginc
mrvdrmz Zeynepmom evet olur tabi benim arkadaşım 2 cm açıklıkla 1 hafta bekledi sonrada sancılandı doğuma gitti
Pnar mrvdrmz benimde 5 cm acikligim war sancim yok suni sanci verdiler ama yinede sancim yok vucudum hazir degilmis daha doguma degisik Bi ruh halindeyim 😏😏
mrvdrmz Zeynepmom kadın doğum uzamanı değilim benim de ilk gebeliğim ama baya okuyup araştırıp soruyorum ve çevremdekilerde yaşadıklarını anlatıyor😂😂Evde falan geledebilir ,hastanede doğum anında da da gelebilir canım😘
EdaMesut Pnar seninle beraber bizde beklemedeyiz. Hadi gelsin sağlıcakla yahu.. yeri rahat senin haylazin 😊😊
Pnar Maliefem Ewet 5 den 7 cm gezdim gelmedii sanci ewe yolladilar geri 8 cm Hastane geldim siddetli sanciylan sükür dogurdum sonunda