yelizozturkk Ortak yönümüz çok fazla 😬 Bizim de hamileliğin başından 35. Haftaya kadar ilişki olmadı. Burda okumuştum önce perine masajını yapıp sonra ilişkiye girince baya rahat oluyormuş. Benim de riskim olmadığından dediğim gibi normali de istediğim için eşimle ilişkiye girmeye başladık 35. Haftada. Yani zor olan bu göbekle ilişkiye girmek oldu 😃
Bence kendini çok zorlama illa normal olsun diye. Ama en azından üzerine gidebildiğin kadar bu konunun üzerine git. İnternetten bu konusa açıklayıcı videolar izleyebilirsin, burdaki olumlu çatı muayenesi yorumları okuyabilirsin, mümkünse zor diyenlerden etkilenmemeye çalış. Ve bence muayene olurken onu hiç hiç düşünme, başka bişey getir aklına.
Tüm bunlara rağmen olmuyorsa da yapacak bişey yok . Kendini suçlama. Evet insan normal olsun istiyor ama bu sende bir travmaya neden olacaksa hiç gerek yok diye düşünüyorum. Senin ruh sağlığın ve bebeğinin sağlığı çok çok daha önemli. Bizi ancak bizim gibi insanlar anlar, diğer herkese de kulağını tıka.