elcindefne Ly020818 ben de aynı şekildeyim ama yağsız yapıyorum kilo problemi olmasın diye. Evet bebeğe bir yararı yok ama bebek için de güzel besleniyorum diğer öğünlerimde. Makarna sadece zevk için yiyorum atıştırmalık niyetine 😃
Sumsumm Ly020818 bende iki gune bir yiyordum neyseki somunda tiksindim de kurtuldum makarna tuzagindan
Emineatay minik_kalbim oyle demeyin anneler bende oyle yaptim onume ne geldi yedim simdi bebeyim 8 aylik oldu dogumdan sonra 1 kilom bile gitmedi encokta gobeyim
Duruaslan Birileri dün ekmek yiyordum eşim geldi sakladım ekmeği sen git burayı toplayıp geliyorum dedim🤣🤣🤣 arkasını döndü ekmeği ağzıma attım üstüne birde su içtim 🤣🤣🤣🤣
Bugcuu @Ly020818 ahahah bende de bu ara aşırı makarna yeme isteği doğuyor 😄 her akşam makarna yapasım geliyor 😄
Birmelekannesi27 Ly020818 Bende sürekli esime kizartma aldirtiyordum Mc donaldstan Kilo filanda yapmadi Bende normal derecede Kilo aldim
Sayeninannesi Ly020818 kaç haftada 😂 13 haftalıkken bende de öyleydi deli gibi makarna aş eriyordum eşim diyordu normal değilsin sen 😂
Esmabaran Ly020818 bir süre sonra geçer cnm bıkarsın. Yanına salata yemeye bak ki makarnaya fazla yer kalmasın