Oms Kizcelerinize ne isimler koyuyorsunuz ? 25 haftalik olduk ama ismimiz halen yok 😅 ben anlami güzel olsun istiyorum ve coooook modern olsun da istemiyorum 🙃😄
Pemberuyam_ Oms 24 haftalığız henüz biz de karar vermedik ama birkaç favorim var Rüya, Lale, Damla, Eylül , Nisan
sumeyye8aslan Oms Amine,Lina , Asya ,Öykü güzel isimler bizde 24 olduk Amine koymayı çok istiyordum ama kaynanamın adını koymak istedi eşim ondan dolayı emine asya koycaz ama en sevdiğim Amine ,Asya
princess Pemberuyam_ Kızımın adı Nisan 🌸 33 aylık, cıvıl cıvıl, kıpır kıpır bi kız çok tavsiye ederim 😍 Ben de 24 haftalık oldum. İkinci kızıma isim arıyorum bu sefer 😇
[silindi] sumeyye8aslan emine yle amine aynı zaten biri Arapça diğeri Türkçe ye öyle geçmiş ama amine daha hoş söylenmesi benmde düşünüyorum kıızma bakalım ne olacak
-Mrv- sumeyye8aslan benim kızımın ismi de Amine kayınpederimin annesinin ismimi koyduk bizde kayınpederim çok istemişti. Ama annesinin ismi emineydi ama emine halk arasında Amine isminin Türkçeleştirilmiş hali Amine koyun bence ☺️ Kayınpederim hiç sorun etmedi bunu bence kayınvalidemiz de sorun etmez ismin Aslı Amine zaten ☺️
Oms Hakikitosunpasa o da iyimis 😂 hifa ve hüma yi bende cok begeniyorum ama burda hüma hastanesi var diye esim istemiyo hifayi da begenmedi 😒
Mysmncnr Yesimcakiroglu kızım olsaydı bende güneş koyacaktım hatta 13. Haftaya kadar güneş diyordum kız hissediyordum oğluşum olacağını öğrendim😊 güneş ismi içimi ısıtıyor sağlıkla gelsin bal kız 😊
Oms sumeyye8aslan güzelmis, ben aslinda sevde istiyodum ama konulmasi yasaklanmis dedi bi arkadas. Aslinda netten baktim bulamadim bununla alakali bisey
sumeyye8aslan Oms bence yanlış duymuş olabilirsiniz ben biliyorum sevde isminde bi kişi yasaklansa oda olmazdı
Didi6 iremelif Zümra ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/zumra-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1