mervedogan Ayseninannesi teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻 Haftası geçti ve bebeğim tersti sezeryan oldum 3950 gram doğdu😊
Ayseninannesi mervedogan bizimki baş aşağı duruyo ama haraketkilik yok direndik buraya kadar geldik sezeryan olmak zorunda kalırsak diye dusunmuyo değiliz
mervedogan Gokceeebade korkutmak istemem ama zor maalesef uykusuz geceler gaz problemi ve süt kokulu bir anne 😂 keşke biraz daha karnımda dursaymış diyorum 😂
Yldz3 Ayseninannesi Allahım yardımcımız olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son günler artık az daha sabır arkadaşım 🥰🤲
Ayseninannesi Yldz3 Amin Amin tez vakitte güzel animsayacagimiz doğumlarla alalım kıymetlilerimizi kucağımıza 🙏🤗
Haticekablan Yasemin_K Bende kontrol e gidicem tesadüfe bak inşallah kavuşma yakındır artık uyku girmiyo gözüme🤭
Yasemin_K Haticekablan ben gittim sabah alttan baktılar kan geldi alttan bakıncaacaba nişan falan mi ki doktor normal dedi Gece devam ederse yine acile giderim. siz ne yaptınız ne dedi doktor
ozge76 39+1 bende kasik ve afedersiniz makatim agiriyor yuruyemiyorum 1 haftadır penguen gibi yürüyorum ama sancımnyok sizde böyle mısınız