Dnz59 Benim doğumuma az kaldı 15 haftalıkken doktorumu değiştirdim demir hapı ,decavit vitaminler içiyorum ama hiç kan tahlili istenmedi olması gereken bu mu yoksa ben mi evhamliyim
Hifask44 Dnz59 canm bazen iki hafta da bazen de ay da bir muhakkak kan veriyorum düzenli olarak sadece kan değil idrar da muhakkak bakar doktorum
Seyma05 Dnz59 benimde doktor istemiyor pek, 2 ayda bir sağlık ocağı yapıyor onun sonucuna göre bir sıkıntı görürse hastanede tekrar yapıyor tahlili
Dnz59 Mom626 benimde ilk haftalarda ilk doktorum istedi ama şimdiki doktorum hiç istemedi bende 34 haftalık hamileyim
Dnz59 2prensannesi2008 degerlerimiz ne durumda doğumda sıkıntı yaşanabilecek bir durum var mı ?kullanılan ilaçlarin etkisi ne olmuş gibi şeyler için isteniyor
Nuray23 Dnz59 benim ilk 3 ay hep istedi idrarla birlikte. Suan 26.haftanin icindeyim aralar istemedi demir ilacini ve d vitaminini surekli kullandiriyor tahlil istemeden. Bide imom kullaniyorum. Bunlarin yaninda tiroit ilacim var. Simdilik boyle bakalim😊👍
Dnz59 Nuray23 esraizmirli bende demir ilacı ve diğerlerini kullanıyorum ama değerlerim ne durumda bilmiyorum .haklısın tedbir amaçlı yaptırmak gerekli doğumuma az kaldı doktoruma sorayım Teşekkürler
esraizmirli Dnz59 mesela geçen ay birden demirim çok düşmüş 1 aydıe ilacımı günde 2 defa şeklinde kullanıyorum şimdi yarın tekrar kan vericem bakıcaz düzelmiş mi hamilelikte belli olmuyor değerler inip çıkıyor o yüzden tedbir amaçlı yaptırıyorum ben
Hifask44 Dnz59 evet üniversite hastanesine gidiyorum ama doktorum çok ilgili biri muhakkak her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatır sağ olsun kanı idrar hiç aksatmaz gebelikte aslında en az ay da bir kere kan idrar vermek gerekir
Dnz59 Hifask44 ah ne güzel doktordan yana sansliymissiniz gerçi bende doktorumdan memnunum ama tahlil falan istemeyince aklıma takıldı bir de doğumum yaklaştığı için bir sıkıntı var mı bilemedigimden tedirgin oldum.haklisiniz ayda bir yapılmalı değerler değişebilir bende ilk kontrolumde doktoruma sorayım Teşekkürler