Ecemp1610 Elif12-02 8+2 yim iki hafta kadar önce kanamam oldu şimdi en ufak bir şeyde içim içimi yiyor lütfen ekle duana ismim Ece Allah kabul etsin inşallah herkes adına 😊🌸
krmzoje Elif12-02 Allah kabul etsin inşallah kattığın bütün isimler insallah biran önce hamile kalır canm benim ismim Hatice bide ablamla yengem var özlem ve Leyla eger katarsan Allah razi olsun 🥰❤
nilarya Elif12-02 benide duanıza dahil edin lütfen ismim Nur 🙏rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah
Hnfmhmt Elif12-02 adım hanife, bebeğimin adı cihangir olacak insallah. serklajlıyız ilk bebeğimi kaybettim şimdi 26.haftadayız bizede dua eder misin teyzesi Allah razı olsun çok güzel bişey yapıyosun 🥰🙏
Mizgin2020 Elif12-02 benim de ismimi okur musun canım Allah hayrını kabuk etsin canım ismim Mizgin 15 aydır deniyoruz olmuyor
3erkekannesi Ismim GÜLCAN 31 haftalik oldum inşallah duanda bize de yer ver Rabbim kabul etsin seninde ne muradın varsa versin kardeş im 🤲🤲🤲💕
Derya63 Elif12-02 banada dualarında yer ver canım Rabbim bebeğimi sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağıma almayi nasip etsin inşallah 🤲🤲
Sevvalbyilmaz2 Elif12-02 24 haftalık hamileyimm ismim şevval oğlumun adı ömer yağız olacak insallah bebegimin ismini gecirerek ona da dua ederseniz cok mutlu olurum allahım tüm annelerin hamilelerin bebek bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun.
Emineatay Elif12-02 canim ben remziye ve hacer gelinimize okurmusun biri 11 yildir bekliyor diyeri 2 yildir bekliyir bebek ve hic bir surunlarida yik
Gulay_41 Elif12-02 arkadaşım için dua istiyorum sizden ismi Merve Sevgi Allah kabul etsin dualarınızı kabul etsin inşallah