Nzhtcnl Ne güzel birşey yapıyorsunuz Allah razı olsun,benide duaniza katarsanız çok sevinirim tanımadığımız birinin bize dua etmesi ne kadar güzel , ismim Nezahat ,bebeğimde nasip olursa Arya 💕
momelif Elif12-02 ismim Elif dusuklerm vr yeniden ilkkez bu ay bebek deneyecegiz insallah banada dua edermisiniz kuzenimde benimle ayni durumda onuda eklerseniz sevinirim ismi dilek Allah razi olsun guzel dusunceniz icin Rabbim hayirli saglikli cocklr nasip etsin cumlemize ❤️❤️
Sevii Elif12-02 Allah kabul etsin canim Allah razi olsun tum dualarin kabul olsun insallah🙏🤲 ismim Sevgi 22 haftalik hamileyim
Handan04 RABBIM sizi sevindirsin ne güzel düşünce benim 4 yilimin bitmesine az kaldı 5 yıla gircem bi düşük yaptım benide duaya ekleyin RABBIM hatminizi kabul etsin bebek bekleyen herkese de en hayırlısını nasip etsin sağlıklı Salih amelli evlatlar nasip etsin adım Handan :-))
Leylaem Elif12-02 iyi akşamlar ben Kasım’da 22 haftalık bebeğimi kaybettim ve çok ağır şeyler yaşadım ismim Leyla eşim asker ve ayrıyız yurtdışı görevi hemde doğumdan birgün sonra gönderildi bı yolunu bulup yakın zamanda izin talep edecek bana dua edebilir misin 😓😓😓🙏🙏🙏Leyla ismim🙏🙏😓 herşeyim darmadağın oldu 😓😓
Leylaem Leylaem ya kusura bakmayın özür dilerim hamileler yazmışsınız bebek bekleyenleri isteyen die okumuşum özür dilerim Allahm hepinze insalh sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin rabbim benim yaşadığımı kimseye yaşatmasın😓🙏🙏❤️
Busraseda Leylaem amin Allah sabır ve kolaylık versin sıkıntılarını en kısa zamanda atlatman dileğiyle asker eşi olmak çok zor Allah hepimize yardım etsin inşallah .
UE17 Canım cuma günü doğumum var duan da bana da yer verir misin tez zamanda ayağa kalkim sütüm hemen gelsin allahın izniyle rabbim seninde niyeti dileklerini dualarını kabul etsin inşallah 🤲🥰
Adosum_34 Elif12-02 allah razı olsun sizlerden benim benegim olucak 50 gün sonra nasip olursa dualarında bizide eksik etme rabbim insallah şu mübarek 3 aylardayız gönlünden ne geçiyorsa hayırlısını nasip etsin
Sifaandhyl Elif12-02 Rabbim dualarını kabul etsin canım benim, görümcem in ismi Ülkü onu da suanda geçirirse sevinirim 😊
Busraseda Elif12-02 Büşra seda canım ismim . Allah razı olsun bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah .
Leylaem Busraseda gerçekten çok zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inslah dualsrmz kabul olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın❤️❤️😢
Sydaklync Elif12-02 Adım Şeyda 🌸 Allah razı olsun Allahım dualarını dualarımı kabul etsin insallah hayırlısı ile evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım insallah 🤲🤲🌸
Sydaklync Elif12-02 Arkadaşım çocuk olması icin tedavi oluyor onu da dualarına ekler misin Adı Aysel 💐🤲