KaranIlgarmom Elif12-02 Elif12-02 Allah kabul etsin şimdiden 15 haftalık hamileyim en başından beri kanamalı geçiyor hamileliğim dualarınizda yerimizi alırsak çok seviniriz 🙏
Ayfer2525 Ayfer2525 çok teşekkür ederim canm rabbim hepimize nasip eder inşallah 🤲❤🥰rabbim hepimizin kucağına hayırlı evlatlar versin inşallah
Busrauzer Ayfer2525 Bir ikiz hamile olarak dualarımda hep siz varsınız Rabbim isteyen herkes hayırlısı ile bir evlat nasip etsin 🤲🤲🤲
Havva Allah kabul etsin canın🤲🏻 Hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bizleri de dualarında unutmadığın için Allah razı olsun
ozi52 Elif12-02 Amiiinnnn 🤲🏻 Güzel bir süreç geçirip saglıcakla kavuşurum inşallah kızıma🤲🏻💙 Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻 Tüm hamişlerin de yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻
Minnosunannesiii Elif12-02 25 yolluk Özlem son bulur belki zeynep canım isim bütün zeyneplere şifa getirsin
kubraclk51__ Elif12-02 ne güzel bişey yapıyorsunuz Allah razı olsun . 🥰 Ben de çok istiyorum anne olmayı ilk bebegimi kaybettim çünkü acısını hâlâ atamadım .. bizi de alir mısınız dualarınıza . Adımız Yiğit Erdem 💞
Sumsumm Elif12-02 Allah razi olsun canim bende baslayacagim insallah sanada dua ederim bende. İsmim sümeyra canim agzina yuregine saglik
Gamzelimbdk Belgin34 bebeğim karnımda şuan ölü. Allah sizden razı olsun . Dua ettiğiniz için . Neslihan Gamze