CaglaKuzu Kızlar böyle bişey yaşayan var mı ? Göğüslerimin etrafında kırmızı mor renklerde damarlar belirginleşti , nedeni nedir ? Çatlama böyle mi oluyor yoksa baska bişey mi ? 🤔😓
Bsraa CaglaKuzu gögsumun ucu koyu ve genişledi yeşil damarlardan ayrı dedigin gibi kirmizi damar gögsumun alt tarafi full kırmızı damar gögusler buyudukce olurmus sanirim catliyolar bende anlamadim ama ayni durumdayiz 😇
CaglaKuzu Bsraa çatlamaktan çok korkuyorum 🤦🏻♀️ umarım sadece göğüsler büyüdüğünden oluyordur da çatlama değildir 🤗
Bsraa CaglaKuzu bende henüz çözemedim ama çok kötü görüntüsü var kirmizi kahverengi arasi degisik bi durum vücudumda hergun değişik biseler oluyo 🙈 bu aralar bide bazen sarı sıvı geliyo gögsumun ucundan 😇
OktayEsenglBa Mor damarlar çatlak ne yazikki benimkiler catladi iki elinle göğsünü sıkılaştırdigin zaman çatlak olduğunu gayet iyi görürsün 😔😔
OktayEsenglBa Bide kasıntısı varsa tamamdır yanı benim ki öyle başladı önlem aldığım halde olacağı varsa oluyor bebeklerimiz sağlıklı olsun yaoicak bisey yok gibi
Hazalkap CaglaKuzu bende damarlaşma zannedip krem sürmemiştim çatlakmış malesef. 35 haftam bitti benim de