ilke19- Nisan da doğum yapacağım pusette karar veremedim . Önerdiğiniz marka varmı? Ve Bebek arabasını da şimdiden alsam mı 6 aydan sonra mı almalıyım?
Astadavistabeybi ilke19- eğer ebebekten alacaksanız şubatta büyük indirim yapıyorlarmış biz geçen ay alacaktık şuna 40+2 olmak üzereyim ebebek çalışanı çok acil değilse şubatta alın baya indirim oluyor demişti onu bekliyoruz .
Beyzan ilke19- bence önce bebek Arabasına karar ver ki pusetin bebek arabasına uyumlu olsun. Bebek Arabası işi sana kalmis ben hiç evden çıkmayacağım 6 ay noyinvay diyorsan tamam ama virüs olsa bile bebek arabasına koyup biraz gezdirmek hava almak size iyi gelir. Ben olsam alırdım. Ama Tabi eğer her şey üst üste gelip sıkışacaksaniz ertelenebilir. Şubat’ta e bebekte indirim var %28 indirimle puset almıştım ben iki sene önce Joie marka bebek arabası ile uyumlu ama tabi dışarda çok daha uygun modeller var
bryc ilke19- canım zaten çok kullanılmayacak ilk 6 ay için pahalı bişry alma derim 110 tlye civilde var
ilke19- Astadavistabeybi oyyy maşallah sizin daha da yakınmış kolaylıklar dilerim . Evet çoğu arkadaşım o indirimi söyledi bir an öncede eksikleri bitirmek istiyorum. Net tarih varmı şubatın kaçıdır bilginiz varmı
ilke19- Beyzan az kaldı şubatı da bekleriz bu gidişle :) bebek arabasında hafif ve katlandıpında küçük olanlardan istiyorum evim 1*1 yerimiz yok arabanın bagajında bekleticem. Dediğiniz markaya da bakım teşekkürler
Twinsmom35 ilke19- ilke19- Biz sadece puset aldik. Arabayı sonra almaya karar verdik. Pusettede tam yatma özelliği olan cybex cloud q modelini tercih ettik.
Twinsmom35 ilke19- Evet çok pahalı zaten bizde sıfırını almadik😊🤗 internette 2. El satan çok site var temizlerinden sizde bulabilirsiniz. Tabi tercih ederseniz 2. El🤔
Twinsmom35 ilke19- aynen öyle zaten ilk aylarda cok çabuk büyüyorlar zaten, bir de ülkenin durumu malum pandemisi, işsizliği, fakirliği derken bende ayağımı yorganıma gore uzatiyorum.🤗🙏
archmom ilke19- prego quantum travel sistem aldım canım . Hem pratik hem hafif hem çok kullanıslı . Ayrıca ilerde baston araba gerektirmeyen bir araba 2. Maaliyet olmayacak. Katlanması kolay yer kaplamıyor ve hafif . Sürüşü de çok konforlu .
minnie123 ilke19- ebebek babyplus bebek arabasını aldık kahverengi olanı çok tatlı 😍 kalitesi de iyi çok para vermeye gerek görmedik bebek arabasına travel sistem puseti de var zaten