TurkanAri Kizlar yine yardiminiza ihtiyacim var lutfen🌸Ben en son dr gitdiyimde bebegin kafasi asagida dedi ama riskli diye bisey demedi sadece ben rahatsiz oldum acaba bu erken doguma sebep olurmu?25+2 haftalik hamileyim bu haftalarda normalmi sizce?
Yaagmurr TurkanAri normal canım benimde 25+5 de dönmüştü doktorum normal dedi şuan 33. haftamdayım riskli falan değil yani doktorun öyle bişey demediyse
Anne03433 TurkanAri normaldir canım. Bana da dediler. Ve doktorum başka bir şehre acil sevk yazdı. Ben de farklı bir doktora gittim o esnada. Gayet normal olduğunu 27-28. haftada normale döneceğini söyledi. Şu an 36. haftamdayim. Allah’a şükür herşey de gayet normal. Bence sen de farklı bir doktora danış. Moralini hiç bozma.
Aysel_11 TurkanAri bebek bu yeri oldukça neredeyde herhafta değişedebilir endişe etmeyin ben bi hafta gidiyodum başı aşağıda bu iyi bi şey diyodu ertesi hafta başka doktora gidiyodum aşağıda değil diyodu aşağıya dönmesi çatın müsaitse normal doğum için çok iyi erken doğum olur falan risk yoksa denmiyo sevin bence 😊
TurkanAri Yaagmurr internetde baktim o kadar cok sey yaziyo ki,cok korktum.cok tesekkur ederim😘sag salim kucaginiza alin insallah🥰🌸
TurkanAri Anne03433 bilgilendirdiyiniz icin cok tesekkur ederim❤️Sag salim kucaginiza alin insallah ❤️🥰cok rahatladim
Nuray23 Bebegin yeri daha genis oldugu icin her pozisyonu aliyor. Benim detaylidaki doktor asagida demisti ama tekrar yukarida cikabilir tekrar asagida gelebilir yan durur daha yeri genis demisti son haftalardaki pozisyonu onemli demisti😊