Zeyzey123 Kizlar birsey soracaktim 2 gündür karnimda ve kasığımda iğne batması gibi yada ne bileyim tarif edemiyorum galiba bi garip sancı var yani sizdede oluyomu 8+4 haftamdayim
RuveydaYasin Zeyzey123 bunlar normal rahmin genişliyor ve vücut kendini hazırlıyor daha niceleri olacak endişe etme
Hatice_altun07 Zeyzey123 normal canım bendede oluyor ara ara batma gibi sancılar kasıklarımda ağrı ama bunlar normalmiş rahim genişlediği için kese büyüdüğü için endişe etme Allah’ın izniyle birşey olmaz
Zeyzey123 RuveydaYasin Bide benim yumurtalarim fazla uyarildigindan dolayi ohss sendromu yasiyorum rahimdede sivi gormustu gecen doktor o yuzden biraz panik oluyorum en ufak seyde
Zeyzey123 Mavi-elif Kasik agrisindan biraz farkli ara ara giriyo sancilaniyorum hemen geciyo ama o sanciyla irkiliyorum
Buketkucuk Zeyzey123 benimde o haftalarda adet ağrısına benzer ya da bıçak saplantısı tarzında ağrılarım olurdu. Rahim genişliyor bebek büyüyor diyeymiş canım
Mavi87 Zeyzey123 bende de oldu normal ama doktoruna danış bence. Bi post okudum kist oluşmuş o yüzden ağrımış. Biz normal deriz belki anormal durum vardır ben bu tarz konuları hep doktorumu aradım sordum canım. Herkesin gebeliği farklı sonuçta
Mavi87 Zeyzey123 muhtemelen bişey yoktur canım sen rahat ol ama en azından doktordan duymak seni daha fazla rahatlatır. Hatta benimde iğne batar gibi ağrıyordu ara ara özellikle gece yatınca daha fazla oluyodu.