Happyangel Dün saat 13.30 da kontrol için hastaneye gittim ve sancım çıktı başka hastaneye sevk edip yatışımı yaptılar 2 cm açıklığım vardı ve hala hastanedeyim ne sancı var ne bişe 😞39+6 olduk 2 gecedir yatıyoruz .ne yapmalıyım açılma için
mrvdrmz Happyangel hastanede de hareket et yürü kalça dansları yap otur kalk sıcak duş al Rabbim yardımcın olsun 🙏
1anne2bebek__ Happyangel bol bol yürü bacaklarını açarak. Squat yap sancın gelince eği çiş yapar gibi hafif ıkın. 2 gün önce doğum yaptım. Rabbim yardımcınız olsun 🙏
Aysenaz Bol bol yürü cnm sıcak duş alma imkanın varsa duş al hurma ye Allah yar ve yardımcın olsun bebeğin durumunu kontol ediliyor mu peki
Kubraekn Bana ebe bi kaç haraket göstermişti 3-4 saat içinde doğuma alındım , bacaklarını ikiye ayırıp sağa sola yaylanarak haraketler yap devamlı bol yürü, hurmada işe yarıyo diyolar Rabbim yardımcın olsun inşallah
Kubraekn 1anne2bebek__ doğum anı dışında ıkınma diyo doktorlar ben sancı çekerken bile sakın ıkınma dediler sebebini sorduğumda içerde yırtılma oluyo dedi, doğum anı geldiğinde istemsizce ıkınma hissi geliyo zaten bebek çıkmaya çalışıyo yani