Ozerhome Astadavistabeybi ooo maşallah sizinki geç bile kalmış ben kızımı 40+2 de doğurdum ama bende ne açılma ne su gelmesi sancı vs. hiçbir belirti yoktu doktor suni sancı verip doğurtmak istedi 1cm açıklıkla onu da ben kabul etmedim sezeryan olmustum
Astadavistabeybi Ozerhome bana da suni verecek Cuma günü galiba 1 cm açılmam var şimdilik siz kavuşmuşsunuz bebişinize ben hala içeride büyütüyorum bebeği 🤩😍
Zeynepreyyan Astadavistabeybi yok ben yapmadım altıma sıkışık olduğum için altıma kaçırdım sandım ama sadece su geldi kaçırmadım 😂😂
Ozerhome Astadavistabeybi benim bu ikinci😄 ikinciye 33+1 im suni sancı zor ya inşallah sizin doğumunuz kolay geçer 🙏açıklık biraz daha fazla olsa suniyle beraber daha da açılır ama 1cm son haftalarda hep olurmuş.
Gbbc Benim ilk gebeliğimde doğum için yatışım yapıldığında lavman yapmışlardı.Daha sonea wc den bi çıktım tam kapının önünde şaldır şuldur bi su geldi ebeye dedim ben altıma yapıyorum herhalde 😂😂ebede sakin ol suyun geldi demişti bana😂
Gbbc Astadavistabeybi Aynen canım şimdide uyumaya korkuyorum ya uykuda gelirse die yatak ne hale gelir😂😂😂
Astadavistabeybi Ozerhome hurma yürüyüş sıcak duş squat buna rağmen 1 cm dedi . Suni sancı için herkes çok zor çok kötü diyor acaba çok mu fark var normal sancı ile
Ozerhome Astadavistabeybi evet baya bir fark ediyor birde acı eşiğinize de bağlı. 40 tan sonrası bebek için tehlikeli ben o yüzden kabul etmedim 1cm den fazla açıklık yok. Yaptiklariniza rağmen birkaç cm daha açılsa faydası olur suni sancınin. Sizin ilk doğum sanırım 😊
Astadavistabeybi Ozerhome 40 tan sonra evet bazı durumlarda bekletiyorlar ama mesela benim doktorum suyu azsa veya plesanta da yaşlanma başlamışsa bekletmem dedi muayene olduk ona göre bekletti
Ozerhome Astadavistabeybi hmm her doktor farklı ilerliyor demekki. Sağ salim bir gelselerdi minikler🙏🥰