Nduru Asenadgdvrn80 dengeli tuz tuketimi ne az ne cok. Bol bol su ve sut icin. Protein tuketin. Gunde 4 litre su icin 4 gunde geceer. Bende hic olmuyor cok sukur 🙈 insallah sizinde gecer
8gunes-yildizi Asenadgdvrn80 Sahika8989 şu yüzden sordum. Korona oldum, iyileştim. Hala şiddetli bacak ağrılarım devam ediyor. Zonkluyor. Ağrıyor acaba bu ödem mi korona mı kestiremiyorum. Aşırı şişko kilo almadım ama korona alt üst etti. Tam nadıl anlarım diye merak ettim
Sahika8989 8gunes-yildizi korona degilsindir cnm hepimizmi koronayiz o zaman elden 😏 limonu kes sarimsagi rendele suyun icine koy bi gun karanlik yerde dursun hepsi birlikte ondan sonra 1 kasik su bardagin icine koy uzerine ilik su ic toparlican merak etme
8gunes-yildizi Sahika8989 yanlış anladınız sanırım, korona oldum, iyileştim. Ama ağrıları hala devam ettiği için ödem olup olmadığını ayırt edemiyorum. Bunun için sordum☺teşekkür ederim yapacağım☺
Ght Az tuzlu besleniyorum, yürüyüs yapiyorm ve bol su içiyorum o yüzden olmadı sanırım bı de hamurisi çok tüketmiyorum hamurisi de ödem yapıyor.
Osim 8gunes-yildizi ödem vucutta gerginlik yapar boyle yere oturdugunuzda hava yastigina oturmusunuz gibi kollarinizi bukerken ellerinizde ayaklarinizda katlanir yerlerde ugusukluk uzun sure oturma veya ayakta kaldimi tmmdir hemen belli eder boyle bicak vursaniz kesilip acilacak gibi bir his ilk hamileligim odemle gecti naptiysamda olmadi iyi biliyorum yani 👍🏻
8gunes-yildizi Osim anladım teşekkür ederim ☺aman ne değişik ama güzel süreç. Günlerce uyuyamadım şuan biraz iyiyim. Allah yardımcımız olsun 🥰
8gunes-yildizi Asenadgdvrn80 evet evet kesinlikle. Artık ağrı uyku uyutmuyor. Şiş şişte hissettiğim oluyor kendimi. Birde riskli gebeliğin var sürekli yatıyorum. Oturduğunda bacaklarım aşağıda olduğu için geceleri iki kat daha zor geçiyor. Umarım tez zamanda geçer gider🥰