Busbushatun Hatice_altun07 canim sigara oldurur diyorlar her icen oluyormu olmuyor hamilelikte boyle riskleri var tabiki ama olur olmaz denk gelir gelmez nasip meselesi icmemekte fayda vaar
Esra-dmr Hatice_altun07 ben tiksindim çok şükür bıraktım ama arada canım istiyor mide bulantılarım geçince aramaya başladı biraz bünye ama tutuyorum kendimi içmiyorum. Bebeğe bişey olur mu konusu muamma benim Ablam da yengem de içtiler bırakamadılar çok şükür fıstıklar iyi ☺️ İnşallah senin de hem gebeliğin hem bebişin sağlıklı olur 🙏🏻☺️
Ohaezgi Hatice_altun07 internette zararları yazıyor canım şimdi seni korkutmak istemem istersen ordan araştır
huzursahibi Hatice_altun07 yetişkin bir bireye bile zararları belliyken bir fetüsün veya ceninin buna maruz kaldığında zararının olmayacağını düşünmüyorsunuz herhalde. el kol eksikliği zihin yetersizliği vs gibi bariz engellere - şanslıysanız- sebep olmasa bile uzun vadede kronik rahatsızlıklara sebep olacağı gün gibi ortada. Eminim zordur ama bebeğinizin bir problem yaşaması daha da zordur. Bırakmaya çalışmanızı tavsiye ederim.
Hatice_altun07 Busbushatun çevremdekiler hamilelikte sigaradan tiksinme yaşadım diyor ama bende öyle olmadı aksine daha fazla içer oldum
Tubi55 Esra-dmr ay bende hep bunu düşünüyordum nasıl bırakırım diye mide bulantısı yaşayınca öyle bir bırakılıyor ki şükür 4 buçuk aydır içmiyorum insallah başlamayız sonra 😂
Mom626 Hatice_altun07 canım ben günde 1-1,5 paket içerdim hamile kaldım eşimle pazarlık yapardım ben içmem ama sen içerken bir iki nefes senden alırım diye 8 hafta olana kadar günde 4-5 taneye düşürdüm içtim sonra içmek ne mümkün eşime dahi içirtmedim öyle böyle tiksinme değil istedim ama içemedim belki sende tiksinirsin kaç haftalık bebiş
Nilasyamom Hatice_altun07 ah canım ne zararı ya saçmalama 🤦🏻♀️ Gerçekten bu soruyu sormana inanamıyorum 🙄 kendini geçtin bebeği de mi umursamıyorsun
Nilasyamom Bence tamamen bencillik bu. Hiç mi bebeğinize sevginiz yok 🥺 günah gerçekten. O kadar anne olmaya çalışan kadın var, Servet harcayan dualarla yatıp kalkan. Allahım hayırlı anne baba olmayı nasip etsin 🤲
Mcakir Hatice_altun07 Baya zararı var tabii ki. Görür/görmez Allah bilir . Googledan bakabilirsin. Bebeğiniz için 8-9 ay ara verebilirsiniz bence. Tüm içenlere söylüyorum. 12 senedir günde 1 paket içen biri olarak söylüyorum bunu. Hiç içmeyip empati yapamayanlardan değilim yani. Buraya bununla ilgili çok başlık açıldı. Çok tavsiyelerde bulunuldu. Arama kısmından aratıp okuyabilirsiniz.
Mrym2123 Hatice_altun07 ben başta hamile olfuğumu bilmiyodum içiyordum öğrendim azaltım şimdi bebeğimin organları eksik her an kalbi durabilir bir tanesi bile zarar!
Zeynepreyyan Hatice_altun07 evet hamilelikte sigara çok zararlı . Sormaya bile gerek yok hamile değilken bile zararlı hamileyken daha da zararlı bebeği de etkiliyor
_imra_1213 Yaav ne zararı ya olurmu öyle şey 😀😀😀, çok faydalıdır hatta vitamindir, ağır konusucam ama kimseyi kırmak istemiyorum neyse yaa bu forumu silcem sırf böyle saçma sorular yüzünden,
Attent Hatice_altun07 canım ablam s8gara tiryakisiydi hamilelikte azaltti ama çocuk solunum sıkıntısı çekiyor smdi doktor keşke icmesydin dedi kaçkere şuan çok pişman ama geçti
Lifebaby Ya gerçekten bazı postlara çok şaşırıyorum hamile bir insan nasil sigaranın bebeğine zarar vereceğini bilmez burada insanların zararı olmaz içebilesiniz demesini mi bekliyorsun normalde bile zararlı olan birsey o küçücük canlıya nasıl zarar vermez içilen yerde bile durmaman lazim biraz bilinçli olun lütfen nefsinize hakim olamadığınız icin o bebekte hayati boyunca kalıcı hasarlar oluşabilir illa olacak diye birsey yok ama ihtimali bile korku verici