ysmnsm 2bebisannesiii bence asrın 😍❤ ayyy allah bi avazda kurtarsın inşA hepimizi benim daha 5 ayım var 😄
NilayRuya ysmnsm kuzey, Kayra , güney, kağan , Göktürk, eren, rüzgar, Oğuzhan , Sercan , mert , atlas , Asaf
Yumurcakk Devrim, kerem, malik , fırat , devran , erhan, ya lütfen tek isim takın nedense herkes iki isim takıo nedenki?
mavibahar Yumurcakk bizimkine de Çınar Ege koyucaz. bende 2 isim koydum çünkü şöyle düşünüyorum. Ben çocuğuma daha doğmadan özgürlüğünü veriyorum. İster Çınar ı kullansın ister Ege yi. Tabi biraz kısıtlı bir özgürlük oluyor ama ona soramayacağım için o kadar da olsun. 😁 Ayrıca Çınar gibi olsun güçlü, kuvvetli. Ege gibi olsun mavi ve engin, bakınca uçsuz bucaksız 🥰🥰🥰
EsmaTugra2 İlk oğlumun adı ELVAN TUĞRA gelecek olanın adı YASER DORUK olacak inşallah. Bunlar düşündüğümüz isimler arasındaydı 👇 Miraç efe Arda Kerem Tuna Alp Alparslan Taner
Zeynoveannesi ikiponcik_annesi ya o kadr çok isim var ki bide çocupun karakterini de etkiliyor bana göre koyduğumuz isimler ne bileyim o yüzden isim konusunda hep çok hassasım bende 😂 kızımın adı Zeynepti vefat edince Zeynep melek olarak yazdırdık kimliğine. Bu sefer oğlum olacak Allah nasip ederse eşim Ahmet istedi. Bende yanına vefa ismini uydurdum Ahmet vefa olacak bizimki de Allah nasip ederse 🥰 ama çok alıştım evde sürekli Ahmet vefaaa oğluumm diye seslenip duruyorum 😂🤦🏻♀️
ysmnsm Zeynoveannesi allah rahmet eylesin kuzum toprağı bol olsun meleğin 🙏🙏❤ yaa aynen güzel düşünmüşsün güzel anne😇🤲
ikiponcik_annesi Zeynoveannesi Melek olmuş başın sağolsun canım benim 😔 valla bu konuda bizde bi türlü anlaşma saglayamadık bakalım kısmet artk bizde akifte karar kıldıkta ikinci isim olmuyo
Yumurcakk mavibahar bilmiyorum buda başka bi bakıl acısı böyle düşünmemiştim gercekten ama şu var bu dönem anneleri hiç biri kötü isim takmıo yada ağır ismler. 🥰 o yüzden cınarda taksan sevinir egede eminim😙😍
Minik1portakal ysmnsm biz yeni öğrendik cinsiyeti ama başından beri erkek olursa Aybars ismi vardı aklımızda 🤗 fikrimiz değişmezse Aybars olucak inşallah 😍
mavibahar Yumurcakk ilk bebeğimin de ismi Barış Özgür idi 😊 evet evet bir ara çok ağır isimler vardı. 😕 Herkesin kendi tercihi tabi ama ne bileyim. 🤷🏻♀️