Ftmaydn Selam anneler 29+4 deyim hayırlısı ile oğlum olucak ilk gebeliğim Maşallah oğlum gece gündüz çok hareketli sizin de bebişler böyle mi Hiç durmuyor benim oğlum maşallah 😂
Bgm_61 Ftmaydn Bu kıpır kıpırlık başından beri var mı ? 23 haftalık benim bebeğim belli saatleri var onların haricinde pek hareketi yok geceleri de benle uyuyup benle uyanıyo ☺️ Merak ettim sonradan bizde öyle olurmuyuz yoksa benim oğlum tembel mi.
mavibahar Ftmaydn 23. Haftadayım. Benim de erkek ve Evet kıpır kıpır. Yorulmuyor da 🤦🏻♀️ Bazen sert vuruyor acıtıyor. Maşallah yani 🧿🧿🧿 yandık mı ne ? 😂😂😂
sumeyye60 Ftmaydn Sola yatıyorum soluma yapışıyor kıpır kıpır sağa yatıyorum yine aynı sonra duruyor o sırada uyuyorum hemen 😂
SSeymanr Kızlar bende 18 haftalık hamileğim. Dün karnımda pıt pıt bişeyler oldu ve hala devam ediyor bebeğimdir değil mi🙊 erken değildir heralde
UrazyadaMasal SSeymanr ben de 18 haftaligim 2 haftadir pıtır pıtır yapıyor hissediyorum ilk gebelik mi sizin
SSeymanr UrazyadaMasal evet ilk benimde. 🌸 özellikle akşamları pıt pıt ediyor 😂 yani dünle bugün oldu
UrazyadaMasal SSeymanr çalışıyorm gün içinde hissetmiyorum ama akşam uzaninca pıtır pıtır dolaşıyor hissediyorum. Bebisimiz canım dünyanın en güzel şeyi👣♥️