Mine12 Öncelikle merhabalar. Ben daha önce tarama testine gitmiş olanlara bişey sormak istiyorum. İkili tarama testine aç karnına mı gitmek gerekiyor,farkediyor mu ? Birde cinsiyetiyle ilgili bir tahmin yapılır mı?
annebali12 Mine12 ben 12 haftamda gittim canım cinsiyet tahmin etmedi sonucu almaya geldiğinde bakalım dedi. Aç tok fark etmiyor kan tahlilide istediğin saatte zamanda gidebilirsin 😊
Alperefet Mine12 farketmiyor ama birşeyler yeseniz daha iyi olur benim bebek kendini göstermemişti pek doktor tatlı birşeyler iç yarım saat sonra tekrar gel demişti o zaman bakabilmişti😬
Mavita27 Mine12 Bana cinsiyet ile tahminde bulunmuştu doğru çıktı ama testten mi onun yanına ekstra bişe istedi mi bilmiyorum 🤷♀️
Buketkucuk Mine12 cinsiyetle ilgili tahmin eğer bebek gösterirse pozisyonu iyiyse yaparlar bana yapmışlardı ve tuttu canım. Aç tok farketmiyor ama tok olman daha iyi bebek hareketleri için
HaticeUmut Bende haftaya gidicem kısmetse. Doktor derse yaptıralım ikili test yaptiricam ama cinsiyet sanırım 15 ci haftada belli oluyordu doğru mu
Mine12 HaticeUmut ben bilmiyorum da burda okuduğum kadarıyla tahmin edenler olmuş o yüzden sordum bende yarın gidicem nasip olursa 😊 benden test sonuçlarını sağlık ocağı falan da istedi o yüzden sanırım zorunlu
Pnrbyr-2555 Ben geçen hafta yaptırdım canım. Aç ya da tok farketmiyor yaptırılması da zorunlu değil. Benim doktorum ne olduğunu anlatıp bize bıraktı biz yaptırmak istedik. Sonuçları da tahmini 10 güne çıkıyor. Bebeğin pozisyonu da uygunsa ve doktor görürse tahminde bulunur belki. Bize tahminde bulundu ama sonraki kontrolü bekleyelim kesinleşsin dedi ☺️
pinar92_ Mine12 ben 12.haftamda yaptırdım tok gittim uzun sürüyor çünkü aç kalmamak için kahvaltı yapıp gitmiştim.. Erkek diye tahminde bulundular 16.haftamda kendi doktorumda onayladı.. Bizde yanılma olmadı☺️ Sizede gösterir inşallah🙏🏻 Sağlıkla gelsin minikler🧿
Eshueshu pinar92_ nasıl yapıyorlar testi kan falan mı alıyorlar bide özel hastanede ücreti ne kadar bilen var mı
Ayskem Mine12 ben çarşamba günü gittim kesinlikle tok karnına gitmek gerekiyor yanınıza en son ultrason görüntüsünü de almanız lazım bana cinsiyet tahmini yaptı doktorum ama 15. Haftada kesinleşir dedi
Ayskem Eshueshu büyük ultrason cihazında bakıyor doktor kan da aldılar kan sonucu 10 gün sonra çıkar dedi ben özelde 300 liraya yaptırdım istanbuldayım
Meryem36 Eshueshu ben geçen hafta yaptırdım özel hastanede tok gitmek gerekiyor tatlı çikolata yersen bebek hareketleniyor cinsiyet tahmini yapıyor doktor ücret 366 tl idi
pinar92_ Eshueshu hem kan alınıyor hemde normal ultrason ile bebeğin baş popo mesafesi, burun kemiği vs ölçülüyor. Ben 300 liraya yaptırdım istanbul sonomed görüntüleme merkezinde