Canan_suatefe08 Sevgili anne adayları lansor mide ilacı kullananlar var mı acaba faydasını gördünüz mü bana doktor mide yanmam için verdi 29 haftalık hamileyim
Yasemin301 Canan_suatefe08 ben kullaniyordum doktor degisikligi yaptim mecbur bi profa gittim onermiyorum ben dedi biraktim buyuzden
Nesliyagmur Canan_suatefe08 banada verdi doktırum kullanıyorum çok iyi geldi boşyere kendime eziyet çektirmişim
Canan_suatefe08 Yasemin301 bende gavisgon kullanıyodum başta iyi gekdi sonra fayda etmemeye başladı doktorum bunu önerdi bugün aldım başladım reçetesine hamilelerin kullanmamasini öneririz yaziyo şaştım kaldım bende
Canan_suatefe08 Nesliyagmur reçetesini okudunuz mu peki bende bu akşam kullandım ama tereddüte kaldım
Yasemin301 Canan_suatefe08 1 ay kullandim ben cok iyi gelmisti kullandigim sure icerisinde tam ilac bitti tekrar yazdirayim dedim prof onermiyorum dedi mecbur almadim bende renni ile idare ediyorum
Nesliyagmur Canan_suatefe08 walla doktor önermese kullanmazdım ama rennie filan artık hiç fayda etmiyordu zaten pimpirikli benim doktorumda sıkıntı olacam birşey olsaydı önermezdi kendisine güvendiğim için kullanıyorum canım
Sdgcmnn Canan_suatefe08 bir sıkıntı olsa doktor yazmazdi zaten bence hiç acı çektirme kendine iç bende kullanıyorum ve inanılmaz rahatlatiyor
midekoruyucu Canan_suatefe08 canım ben doktordan bizzat kendim mide koruyucu istedim. Pantpas, pantactive, pulcet, lansor… bunların hiçbirini kullanamazsın gebe iken sadece rabelis kullanabilirsin dedi 🤷🏻♀️
Canan_suatefe08 midekoruyucu Anladım canm bende dün akşam aldırdım eşime 1 tane içtim mide yanmam geçti doktorlarında hepsi farklı şey söylüyor insan napacagini şaşırıyor 😥🤷♂️
midekoruyucu Canan_suatefe08 evet gerçekten öyle. Ama ne olursa olsun kendi doktorumuzun dediğini yapmamız lazım sonuçta herşeyimizin takibini yapan o 🤷🏻♀️
Mirayse1 Canan_suatefe08 28 haftalıpım bende gece kusmalarım cok kötü boyuttaydı reflüden dolayı 4saat sürüyordu. Salı günü cerdi doktorum hissettin an iç dedi. İçmek istemedimi söledim rahime gecmeyen ilaçlardan oldunu belittti. Dün içtim rahatladm cok iyi geldi.
Canan_suatefe08 Mirayse1 bende dün aksam alır almaz içtim.yarim saate etkisini gösterdi bugün sabahta icmedim suan bi sıkıntım yok olmazda inşallah 🤲🤗