2prensannesi2008 Peloli benim fikrim pahalı bişey alma çünkü sıkılıyo insan bi müddet snra kocaman alıyosun cocuk büyüyor zaten eşya azalıyor yine tekrar dan küçük çanta ihtiyacın oluyor ucuz al çeşit çeşit büyük küçük kullan bence 🤗
purpleviolet melegegebe ayy e bebekten çanta almasaydım bunu sonradan gördüm keşke bunu alsaydım kahverengisi çok hoşuma gitmişti hemde trendyolda 100 e düşmüştü geçen indirimde 😣
melegegebe purpleviolet ben de kahve ve siyah arasinda kalip siyah almistm kahvesi gercekten çok güzel 🤗
senell Ebebek’in 100 liralık alışverişe 30 liraya çanta kampanyasından normalde 150 liralık olan mis gibi çantayı 30 liraya kaptım. 😊 Termal göz olayını deneyimleyen bir anne tanıdığım gerekli olmadığını söyledi. Zaten harici olarak satılanları da varmış. İhtiyaç hissedersem alacağım.
G92 senell ben de ondan aldım, kalitesi beklediğimden daha iyidi , 30 ilraya kaliteli çanta beklemiyordum açıkçası
dilaraRecep Pembedenkiiz evet cnm indirim takip ediyorum gorunus olarak spor diyer anne cantalarina benzemiyor baya buyukte herşey sığar hangi renk aldın renk konusunda kararsizim. 😒
Busra0710 Bende bagmori aldım, instagramdan aldım ki daha güvenilir olsun diye. Kalitesinden duruşundan malından çok çok memnun kaldım. Beğenmezsen iade edersin, sorun olmaz. Ama sırt çantası olabilir modellerden al derim. Çok eşya alıyor
Sedaaab Peloli bagimoo sitesine bakar mısınız ben oradan aldım ve resimde gözüktüğü gibi geliyor fiyatarıda çok iyi 70 den başlıyordu sanırsam benim aldığım 76ydı kapıda ödeme kargo dahil 91 ödemiştim ❤
Eylul58 Peloli Evet alt açması ve termal bölümü var ön tarafında 😊 Hepsiburada kasım indiriminde almıştım
Melikelifeylul Serenity marka sirt çantaları var ben onlardan almayı düşünüyorum. Her zaman rahatlıkla kullanabileceğim. İlk kızımda da öyle yapmıştım.