Semanur27-K Kızlar benim cok sancım var adet olucak gibiyim ama daha 14 günüm var kasıklarımdan belime vuruyor ve az da olsa midem maf oluyor yani hiç iyi hisset miyom aceba catlatma iğne etkisi gösteriyor hiç yasayan var mı?
Akrepbebek Semanur27-K bende aynı sekilim bu ay biraz fazla kaşık ağrılarım var saniyelik bas dolanması ve son 3 gün. Bakalım nasıl olacak inş tüm bebek bekleyenler hamileyizdir
Mizgin2020 Semanur27-K hiçbir belirti hissetmiyorum vallahi ovulasyon takibi yaptım pek umudum yok adeti bekliyorum açıkçası rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum 3 kere doktor yumurta geliştirici hap verdi 3 kere de olmadı malesef
Semanur27-K Mizgin2020 stres yapma bnde iğne vurundum doktor üç gün snra agrın başlarsa yumurta çatlar oldugun söledi ama bilmiyorum agrıdan duramıyom belime belime vuruyor arada bir midem maf oluyor anlamadım
Semanur27-K Akrepbebek canım ben tüp bebek uok normal bekliyorum umarım hamilesindir test yaptın mı hiç
Mizgin2020 Semanur27-K ben stres yapmıyorum canım doktor a da gitmedim zaten kendim ovulasyon yaptım sadce
Akrepbebek Semanur27-K ben tup bebek denemedim normal yolla hamile kalmayı deniyorum. Yok test yapmadım adet günümün geçmesini bekliyorum.
Semanur27-K Mizgin2020 hım bn doktor gittim bana klomen verdi snrada iğne vurdular sonuc beklicem bakalım
Mizgin2020 Semanur27-K hayirlsii olsun hakkında 3 kere denedim o şekilde sonuç alamadım inşallah sen alırsın canım
momelif Semanur27-K olur yani ole yumrtlama günlerinde bazen ck agri olur ozllikle ilac kullandiysanz o daha da etkiledigi icin ahri yapior
Bfduam Semanur27-K her yumurtlama döneminde bu kadar ağrın oluyor muydu, bu ay mı daha çok ağrıdı? (uygulanan tedaviyle komen vs.)
Semanur27-K momelif klomen ve folikasit kullandım üzerine bide iğne vurundum yani inş öyledir de güzel haber alırım