SimayBabacanYataan Cansummm allah yardımcın olaun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah bebeği kurtarılan buradna okuduğum çok arkadaş var dualarınızı eksik etmeyin Allah size yardımcı olacaktır
Cansummm Nefesliva inşallah değildir alıntıdır🙏🏻 Çok zor bir durum çünkü Allahım kimseye vermesin bu derdi tabi beterinden de korusun
Cansummm Nefesliva hayır öncesinde suyum çok iyiydi hatta suyum sızıntı halinde geldiği gece bile suyum sabaha kadar normaldi sonradan düşmeye başladı
Cnnhls Cansummm Canım Rabbim bebeğini sana bagislasin insAllah rabbim yardimcin olsun stres yapma dahada iyi olmaya çalış bebeğin için düzelicek insAllah
Cansummm Cnnhls amin canım çok teşekkürler bebeğim için ayaktayım yoksa çok zor birşeymiş Allah’ın izniyle bu zamanları da atlatacağız yavrumla
Cansummm Sakman tabiki anlaşılıyor anlaşılmaması imkansız bir durum. Vajinadan tutamamazcasına su geliyor sürekli olmasa da geldiği hissediliyor. Islanıyor iç çamaşırınız zaten
Cansummm Cnnhls Allahım izniyle bu sıkıntının da üstesinden geleceğimize inanıyorum 🙏🏻🙏🏻 Sizlerde dualarınıza bizi eklerseniz çok sevinirim 🤲🏻🤲🏻
Cansummm Biz y mücadeleyi kaybettik😭😭 bebeğim canlı sapasağlam doğdu ancak yaşayamadı. Allahım herkesin bebeğine sağlık versin Allahım oğlumu bizden daha çok sevdi 😭😭😭😭😭😭
Mltm Cansummm acısını resmen kalbimin derinlerinde hissettim ya 🙁 canım benim Allah sana bol sabır versin 🙁