Halime_polat bir gün öncesinde çatı muayenem olmuştu. doktor biraz kurcalamıştı, sanırım doğumu başlatmak için 🤗 biraz da gıkım çıkmayınca baktım eli de çıkmıyor ordan. neyse akşama hafif lekelenmem oldu ama sancı mancı hiçbir şey yok. ertesi gün öğlen 2 gibi Kur’an-ı Kerim okuyup sonrasında uzandım. annem ve kayınvalidem içerde sohbetteler. sağa dön sola dön derken arkadaşımdan mesaj gelmişti “akşam bize çaya gelin” diye. tam cevap yazıcam, alttan su gidiyor sanki. kalktım banyoya zor yetiştim. suyum şakır şakır geliyor. annemi sakince çağırdım, havlu, ped vs ver diye. bunlar panik ama ben çok sakinim. doktoruma mesaj attım, hazırlan hastaneye acilden giriş yap dedi. bir yandan da arkadaşıma cevap yazıyorum “çaya değil ama biz sizi doğumhaneye bekleriz” diye 😂 eşimi aradık çıktık.. hastane eve yaklaşık 35-40 dk. Allah’tan İstanbul trafiği Antalya’da yok 😅 neyse ki hala bende sancı da yok. nst’ler, serumlar derken kendi sancım taa akşam geldi ama hiç zorlayan bir sancı değil. açıklığım son 3 haftadır 3-4 cm. kendi sancım da açılmaya yetmeyince gece 5 gibi suni verildi ve sabah 9′u 5 geçe kızım kollarımda 🥰 şükür…