Ebru0600 30+3 haftalık hamileyim ve alt karın mı desem kasıklarım mı desem bi ağrı saplanıyor ve bebeğimin hareketleride azaldı hareket ediyor ama çok aktif değil afedersiniz ağrı vajınama doğru vuruyor yaşayan var mı ?
Cansel54 Ebru0600 psikolojik olarakta etkileniyor olabilir 30 lü haftalardan sonra çok normal bir durum çünkü bebek büyüyor ve içeride alanı daralıyor o yüzden az hareket edebiliyor ağrılarınız vs de çok normal endişelenmeyin her anne Yaşar bu durumları
Yaseminkoyuncu Ebru0600 34+4 haftalık gebeyim kasık bel ve vajinada baskı ağrıları 29 haftadan sonra özellikle ayakta durduktan sonra başlıyor. Ve büyüyüp kemiklendiği için hem karın ağrısı yapıyor hemde alanı daraldığı için takla yada tekmeler az geliyor bence korkma ama her ihtimale karşı doktoruna bir danış
Zeyem Ay bende delircem bende 30+3 üm bebeğim normalde hareketleri çok güzeldi göbeğimin her tarafında hissediyodum bugün sadece sol altta nabız şeklinde hissediyorum.
sedardahuseyin Zeyem canım uyuyor olabilir bnim de bugün hareketleri azdı biraz oynadı şimdi durdu sonra içini ferah tut ara doktorunu
Ebru0600 sedardahuseyin hareket ediyor ama çok az dünkü aktifliği yok korkuyorum ister istemez eşimde uzman ve şuan evde değil cuma günü gelecek ne yapıcam bilemedim
Safiyenur_kaplan Ebru0600 hareket durumu hergün aynı olmaz ama biz mesela bir gün çok hareketliyse ertesi gün hareket etmediği oluyo doktorum korkmamam gerektiğini söylemişti
Egeligif Ebru0600 canım arkadaşların yazdigina ek sen hareket ettikçe içerde titreşim oluyormuş ve bu bebekte uyku yapıyormuş .çok hareket ettiysen büyümesiyle beraber uyumuş olabilir. Konuş onunla annecim de hareket etmem beni endiselendirir hadi biraz kipirdanalim de bende işe yarıyor☺️32+4
Zeyem Ebru0600 bugün böyle dün gayet hareketliydi bugün tatlı da yedim uzandım da ama normale göre çok az sadece sol altta bir hareketlilik var kıpırtı gibi
Ebru0600 Cansel54 çok teşekkür ederim canım İnan şuan sağ tarafıma topladı sıpa ilk gebeliğim bazen ne yapacağımı bilemiyorum böyle durumlarda
Cansel54 Ebru0600 benim ikinci gebeliğim aynılarını yaşadım hiç endişelenme sağlıkla kucağına alacaksın emin ol 🤲🏼👼🏼
Yaseminkoyuncu Zeyem sol tarafına uzan günde 10 defadan fazla hareket hissediyorsan korkma bende çok korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş inan :)