mina_mom Merhaba kızlar ablam 26 haftalık ikizlere gebe. Bir ikizi kalbi durdu melek oldu. Diğeri yaşıyor şükür. Şuan müşahede altında bekliyor bebeği daha almadılar 2 ay bekleyelim doğum da alalım demişler bu arada yurtdışındayız . Size birkaç sorum var . Bu bebek anneyi zehirlemez ? Normal doğum gerçekleşir mi ? Diğer bebegn durumu ne olur acaba onda herhangi bir sıkıntı yaşar mi ? Bundan sonra süreç nasıl ilerler Allah korusun yaşayan varmi .?
Didem34 mina_mom hic bi fikrm yok canm üsste dursun diye yazdm basısagolsn insallah diger bebege hci bise olmadan alır kucagına ablan. Ama nasıl bekleticekler anneye zarar gelmezmi onu anlamadm nasıl olacak
Happylif3 mina_mom Bu bize sorduğunuz tehlikeler olsa doktor zaten müdahele etmez mi ? Göz göre göre sebep olmazlar ki. Doktorlara güvenin. Geçmiş olsun
Aslihakoglu mina_mom kuzenimin 25 haftalık ikizim biri öldü diğerini erken almadılar 35 haftada doğum oldu çok şükür 8 aylık oldu bile tosun gibi hiç birşey olmuyor anliycan
[silindi] mina_mom bende ikizdim ve tek yumurta ikiziydim ikizim annemin karnında ölmüş ve ben yaşıyodum tam zamanında doğdum. Ve ikizimide benle birlikte doğdu
mina_mom Didem34 bende anlamadım kafayı yemek üzereyim. Diğer bebeğe zarar vermiyor demişler . Kalbi yeni durduğu için bekleyelim seni kontrol edelim demişler anlamadım bende. Diger bebek Çok küçük olduğu için biraz bekleyelim demişler
Ourmiracle Ayni sey bir akrabamizin basina gelmisti, onun hatta 3 4 aylikken olmustu ama normal yaptirmamislardi. Sezeryan olmustu tabi yurt disinda belki isleyis farklidir.Anneyi zehirleme mevzusuyla ilgiki bilgim yok oyle olsa hemen midahale ederlrrdi herhalde.
Zehraaa98 mina_mom tek bıldıgım keselerı ayrıysa bırbırlerını etkılemedıklerı baska bılgım yok Allah yardımcınız olsun
Ourmiracle Simdi sordum canim o kisiye , cift yumurta ikizlerinde keseler ayri oldugu icin sorun olmazmis, anneyi zehirleme gibi bir durumda olmuyormus. Onun sezeryan olmasinin sebebi olu olan bebek rahim agzini kapatiyormus bu sebepten dolayi sezeryan olmus.
mina_mom Ourmiracle evet canım çift yumurta ikizleriydi. Demekki o zaman sorun olmuyormuş çok teşekkür ederim.
Ourmiracle mina_mom rica ederim canim. Insallah bebisiniz sagkikla gelir, annesi babasina mutluluk getirir.
mina_mom Aslihakoglu canım sana birşey soracaktım. Hani biri ölü anne karnında diğer yaşayan 35 haftalık doğmuş ya . Normal olarak ilk ölü olduğu öğrenildiğine nst bağlandı kuzenin yaşayanın kalbini dinlemek için. Peki kuzenin nst de o an sancıları çıkıyor muydu ölüden sonra?
Aslihakoglu mina_mom evet 35 haftaya kadar bekledi ölü bebek ve tek yumurta ikizi yediler çok nadir bişeymis bu zar varmış aralarında sakın korkmayın bişey olmiycak