Leylayunus Kızlar 39+5 haftalığım ayakta fazla durduğum için mi blmyrm ama makatta baya şişlik var neden olabilir kanama veya acı yok ama şişlik elşme geldikçe rahatsız oluyorum
Aslanannesiayse Leylayunus bendede var maalesef. İlk gebeliğimde çıkmıştı doktora gittim karın büyümesine bağlı olur dedi şimdi ikinciye 5 aylık hamileyken büyüdüğünü farkettim kabız olunca filan çok acıyo 😔
Ozgecetindag Leylayunus dogum yaptıktan sonra hep kanadı benim 2,5 aydirda bitmiyo kanama illet bişi bu basur
Hayriye1410 Leylayunus benimde acı ve hafif şişlik var hatta kanama oluyor arada. Doktoruma söyledim bir krem verdi ama henüz kullanmadım. Elimde doğal sarı kantaron yağı var. Gebelik öncesi de hemoroid sorunum vardı onu pamukla sürünce geçiyordu. Yine ondan sürmeye başlıycam ama siz yine de doktorunuza danışın
aezgi Leylayunus kantoron yağı cok iyi geliyor alıyor şişliğini tavsiye ederim bendede olmustu böyle cözümünü bulmustum
Leylayunus Aslanannesiayse benm ishalken çok ağrıdı ilk gebelikten sonra makat çatlak ameliyatı oldum doktor yaşın genç basur sıkıntı yapmıyo sana dedi
Gamzeoztrk 21 haftalık hamileyim aynı çıkıntı bende de mevcut hafif bir ağrısı var ,ne iyi gelir acaba bende burda bekleyeyim🥰🙏
gozde_arel Gamzeoztrk sadece uyuşturucu krem veriyorlar ama o basur acısı gecsede o meme geçmiyor senelerdir yaşıyorum herşeyi demedim boşuna uğraşmayın ameliyat bile çözüm değil
harece Gamzeoztrk eşim patlıcan ile bi su hazırlamıştı kullandı geçti tam bilmiyorum arama motoruna yazarsanız bulursunuz
Sifaandhyl Leylayunus ilk gebeliğinizden öncede basur var mıydı sizde doğumunuz normal mi oldu sezeryan mi?
Aslanannesiayse Leylayunus çatlak bende de olmuştu ama sadece bi krem verdiler onu kullandım ve geçti çok şükür
gozde_arel Leylayunus o hep var ama ayakta fazla durunca dışarı çıkıyor. Yürüyünce dışarı çıkıyor. Ikınınca dışarı çıkıyor napsakta gecmicek disardaki gecsede içerde oluyor
Haticeada Leylayunus canm ikinci hamileliğimde yım bnde 19haftalikken çıktı her sabah aç karna sarımsak yuttun bnde öyle gitti
Leylayunus Sifaandhyl evet kızlende vardı ama buladar değildi normal oldu ikş doğumumda bu üçümcü gebeliğim ardarda
Sifaandhyl Leylayunus yaa maşallah bnde de hemorıit var ilk hamileliğim sırf normal doğumda daha kötü olur diye sezeryan düşünüyorum
Kbra23 Leylayunus Benimde aynı şekilde şişlik var ufaktı sanki biraz büyüyor gibime geliyor. Doktoruma söyledim acı ağrı kanama var mı diye sordu yok dedim Baskı yaptığı için bebek olabiliyor dedi. Ama yine de bir krem istiycem kontrol günüm de