xelifgulxx Evet kızlar 11 aylık bebeğim var şuan 1 buçuk aylık da hamileyim 2.bebek için ne düşünüyorsunuz
Simgelloa xelifgulxx benimde 3.olucak şuan oğlum 2 buçuk yaşında kızım 10 aylık ve bende 1 buçuk aylık hamileyim psikolejim bozuldu yeni öğrendim bende hamile oldumu şuan düşünüyorum 2 bebek zor bakiyorken 3. Cuye nasıl bakican diye psikolejim olarak bunaldım baya 😔😔😔
Deniz1634 Simgelloa abov benim büyükler 12 ve 9 yaşında kara kara düşünürken sana Allah’ım yardım etsin rabbim veriyo kolaylığını.nide iyi yönünden bak hepsi birden büyüyecek rahatlican sonra ohhh ben sil baştan basliyorum herşeye.
xelifgulxx Simgelloa bende öyle düşündüm beklemediğim birseydi amahabersiz gelen şerler güzel olur derler
2prensesannesiiiii bburcu benimkide 2 yaş oldu bi iki sene daha düşünmüyordum kaza oldu 12 haftaya geldik 😅
Aminefeyza xelifgulxx emziriyorsun degilmi canım doktorun bunkonuda ne dedi bende ikinciye hamileyim bir buçuk yaşında kızım var da merak ettim
xelifgulxx Aminefeyza doktorum emzirmeye devam etmemi söyledi hiçbir sakıncası yokmuş bir süre sonra kendi bırakırmış
Zehraaa98 xelifgulxx bende doğurduktan sonra korunmayı istemıyorum hatta hemen hamıle kalsam cok sevınırım😂tüp bebekle oldu zaten acaba kaç ay sonra hamıle kalabılıyoruz süt koruyor mu sezeryan olunca sakıncası oluyor mu bılgısı olan aydınlatasın
Deniz1634 xelifgulxx olsun nasipi yiyecek ekmeği varmış yani hepsi bir arada büyüye çıkar daha bile iyi.
Deletedmom27 xelifgulxx kızım 5 aylıkken oldu,ikinci şuan 18 haftalık ..birine koştururken diğerini içimde büyütüyorum,aynı zamanda uzaktan derslerim,perişan haldeyim ama durumdan memnum yine de😂arsıza bağladım galiba🙈😅
Alyaveannesi xelifgulxx benimde kizim iki yasinda ve bende iki aylik hamileyim bizede supriz oldu ama iyi yonden bakmak lazim bunlar ikisi buyusun canlari saolsun saglik olsunlar yeter iki tane sonra rahatlatırız insalah 🥰
Edalavinerva04 Benimde kizim bir buçuk yaşında 4 aylik hamileyim nasip ikisini bir büyütüruz bizde ben kendimi öyle avutuyorum 😂
Mertimm xelifgulxx benim kızım da iki yaşında şu anda 29 haftalık hamileyim çok zor zamanlar geçiriyorum😏 Allahim yardım etsin