Nur1234 Merhaba guzel anneler. Bu kabızlığa hic çare yok mu? Bir iki Gun olmasak 3 de illa kabızlık görüyoruz valla korkuyorum ıkınırken bebeğe birsey olacak die 😑 zeytin yağ kayısı ceviz vs şeyler çok denedim yine yine yine offf off
Aslii61 Nur1234 canom aç karnına sabah kayısı ye. Düzenli bunu yap. Ve e kuru incirleri ortadan 3 ,4 parçaya bölüp kaynat çay yap kendine . Bende çok yaşıyorum bu durumu.
Betulahmet Nur1234 Canım ben sabahları her gün aç karna 1 tane muz yiyorum. Çok şükür bu zamana kadar hiç kabızlık sorunum olmadı. Banada bir arkadaşım önermişti doktoru ona öyle söylemiş sabahları aç karna bağırsakları çalıştırıyormuş.
Deletedmom19 Nur1234 Canım gün içinde kuruincir yiyorum bana da o biraz fayda etti belki sende faydasını görürsün
Kavas Nur1234 bana da o haftalarda şekersiz süt yapıyodu canım hergün düzenli yediğün bi şey yapıyo olabilir
Meliss Ah canım 23 haftalık hamileyim aynı sorun bende de var hoşaf yaptım iciyorum biraz faydası oldu ama birkaç gün sonra aynı şekilde dogum yapar gibi ıkınıyorum resmen 🙄🙄
Nur1234 Meliss sonrada vajinam da yanma hissettim sizde de oldu mu 🙁 bıktık artık ya ilaç hic kullanmak istemiyorum
Aybikee Meliss ben kan hapımı değiştirdim kabızlığım geçti, doktorunuza sordunuz mu? Gynoferon kullanıyordum, solgara geçtim şimdi iyiyim şükür
Aslii61 Nur1234 yok canım olmadı. Ama canım yanıyor çok. Ve günde 2,5 su tüketmek gerekiyor . Ancak bu şekilde düzene giriyor. Denedim oldu . İncir çayını yap mutlaka .
Meliss Nur1234 yok onu yaşamadım ama ıkınmak yeterince beni benden alıyor uyuşuyor heryerım valla sabahları aç karnına kayısı mı yemedim muz mu yemedim ve ben cok sıvı tüketen birim günde 3 lt den az içmem galiba biraz da bünye ile alakalı
Aslii61 Betulahmet muzun da ilk defa duydum açıkcası. Muz kabızlık yapar diye bilşyorum . Ama sabah aç karnına bende deneyeceğim .
Mihrababat Bol bol karpuz kavun yiyin şuan tam zamanı içerisinde lif bulunduğu için çok güzel tuvalete çıkarıyor 👍
tomurcukannesi Bende 22 haftalığım. Son 10 gündür eskiye nazaran daha az ve daha zor tuvalete çıkıyorum. Bol su içmeme rağmen. Heralde oluyo bu haftalarda