Ya artık ümidimi kesmistim pazartesi ne acilma ne sancm vardi dogmaz bu daha diodum ama dun gece 11 baslayan ve öglen 1 e kadar evde çektigim sancimla hastaneye gittigimde 5 6 cm acikliga ulasmistm saat 3 e kadar baya sancilarm artti hastanede en son alttan baktilarnda hadi sen tamamsin dogumhaneye dediler iste bundn snrasi zorladi beni 3. Olmasina ragmen korktm o an ölüp kalacam sandım bi an ilk baslarda ıkınmlarım iyi gidiyodu ama sonradn artk halim kalmayinca istemeden ıkınmalarimi kontrol edemedm karnima ebe bastirdi oyle yapmazsa dogamazdı bebek snra ebe kesi atacam olmuyo dedi ddm at cıksinda ben raziyim herseye ddm artk yok daha cikmaz bu nolacak falann die dusunurken birden aktı cıķtı icimden ohh ddm dünualar benm oldu resmen heyecan mutluluk degisik bi hal aldm o an aglamaya basladim..ebeler ordaki yardimcilar stajyer ebeler hepsi cok cok iyilerdi cok guzel ilgilendiler hep diodm Allahım iyilerle karsilastir die oylede oldu cok sükür..
Kızım saat tam 15,45 de 3.400 ve 50 cm dogdu
Tavsiye olarak da kesinlikle hurma ve yuruyus
Rabbim hepinizede saglikla bebislerinize kavusmayı nasip etsin hep sizler icinde dua ettm 🤲🤲