Hudeyce Nebos inşallah herşey yolundadır ve bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız, benimde cuma hastanem var bakalım inşallah kanamam yada başka birşey olmazsa cumaya gideceğim 😔
Hilalkrpzgl Hudeyce benimde 9. Haftamda oldu 5 gün sürdü hep kahverengiydi doktor bazı gebeliklerde oluyormuş kesede çevresinde herhangi bir kanama yoktu ilerleyen aylarda da olabilir dedi çok şükür şuana kadar daha olmadı ama yine de doktora gidin içiniz rahat etsin ama bolca dinlenin
Hudeyce Hilalkrpzgl tamam insaAllah dikkat etmeye çalışıyorum gideceğim hastaneye :( sizde sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi insaAllah🙇
Rojin6772 Hudeyce doğru bende çok korktm ama doktorum normal dedı kırmızı pembe kanamalar tehlikeli kanamalardırrr ama sen yınede görün ne olur nolmaz
Hudeyce Rabia83 yok daha gitmedim sabah kontrolum var canım az az geldi zaten sürekli yattım o yüzden gitmedim sabah inşallah hayırlı haberler alirim
Rabia83 Hudeyce inşallah canım gönlünü ferah tut ve güzel haberler almak nasip olsun . Hamileyim dua edeceğim sana da 🙏🏻 Sağlıcakla gelsin tüm yavrular
Hudeyce Rabia83 Allah razı olsun canım 💐 şükür gittim ilaç verdi düşük tehlikesi var dinlen dediler ama durumu iyi şimdilik minnakin 🙈 Allahım tüm annelerin sağlıkla kucaklarına yavrularını alıp büyütmeyi Nasib etsin 💐🙈
sedefyrs1101 Benimde 6.haftamda kahverengi lekelenme olmuştu bol bol dinlendim geçti kırmızı kana dönmediği sürece tehlikeli değil diyorlar ama yinede doktora görün devam ederse ben dinlendim geçmişti
Hudeyce sedefyrs1101 gittim ben düşük tehlikesi var dedi hap başladık şimdi ama şükür şimdilik durumu iyi
Rabia83 Hudeyce ohh minval iyi demek stres yapmıyoruz kesinlikle .. hareket yok mecbur kalmadıkça kalkma bi süre yerinden bol su iç canım .. güzelce meyveni bademini cevizini ye 🥰 her şey çok güzel olacak Allah’ın izni ile 😘😘
Hudeyce Rabia83 çok teşekkür ederim çok 💐 bu desteği görmek bile manen yetiyor inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur 💐🙈💐