Ezgii55 NefesDeniz ilaç kullanıyordum ama bana yan etkileri oldu baya doktora söyledim ilacı bırak dedi başkada bişey yazmadı öyle kendi kendime evde geçirmek için bişeyler yapıyorum
Attent Ezgii55 bende DECAVIT fero sanol artık ağlıyarak içiyordum çünkü hap yutamiyorum ne cektigimi allah bilir ama artık alıştım 7 aydır içiyorum kansizim içmem lazm vitanim almam lazm bebegim için katlandım hep şükür alıştım içiyorum
Aysekrcy Ezgii55 bende 14. Haftadayım canım küçük yaştan beri ilaç içemem zaten bende çok zorlanıyorum hatta yutuyorum geri çıkıyo öğürünce herkes dalga geçiyo bi ilaç içemiyosun falan diye 😁 ama bebeğimiz için katlancaz artık bazen 3 4 defa deniyorum sonunda başarıyorum 😂
Ezgii55 Aysekrcy aynı bende valla hep böyleydim yutamıyordum şimdide aynıyım zorlanıyorum baya 🤭 bebişlerimiz iyi olsunda zorla yeni yöntemler deneyerek yutucam bende artık 🤭
Hezelen Ezgii55 yeni yeni başladık b12 plus , forte d birde bulantı mide yanması kusma için kullandıklarım var o ayrı. Balık haplarını hiç kullanamadım. O yüzden ceviz içi tüketiyorum bitkisel omega 3 olarak. O şekilde ☺️
Ezgii55 Hezelen doğrudan almak daha iyidir 😊 bende doktora sorucam ne yapabiliriz ilaçlar için diye 😊😊
Melisimmm Ezgii55 yutmadan önce bir yudum su al yutak borun açılıyo hemen peşine hapi al rahatsiz etmez seni ,kolayca yutarsın..😌👍
Melisimmm Ezgii55 hadi cok kolay oluyor öyle. Ben de zorlandığım için bliyoruumTam alırken baska seyelre odaklaniyorum. Üzüldüm adına
Tugba1421 Ezgii55 ben ilaç normalde de yutamıyorum decaviti ezerek ve meyve suyuyla içiyorum doktora sorarak tabiki…kan hapı da istemedim şurup yazın dedim doktora komferfol içiyorum