Didem34 Kızlar merhaba 27+6 yız bugün ☺️ Sizler kac haftalık oldunuz bebislerinizinn boy ve kiloları ne durumda 😍😍
drysfk Didem34 27+5 bizde 🥰 26+1 de 1030gr dı oğluşum cumartesi gidicez kontrole bakalım ne kadar olmuşuz bir de çok sırt bel ağrılarım var 🥺 uykular haram oldu resmen
FatRam_1703 Didem34 27+2 de gitmiştim en son 1090 gramdı doktor haftasına göre gayaet iyi dedi 🤗Şu an 28+2 olduk 30 haftalık olduğumda tekrar kontrolüm var🤗
Nurr24 28+2 yiz iyiyiz şuan için kilosunu boyunu bilmiyorum şimdilik 30 haftalıkken kontrole gidicem ☺️
Didem34 Ahsennurrrr drysfk masallah kızlar bizde bugn ölcüldük 1300 gramdı kızım😍😍 benmde belim kasıklarım falan agrıyor batmalarm oluyor kasıkta vajinada🙄
Nurcihn Bende 26+6 im 1 gün sonra 27 olucam kaç kilo bilmiyorum yarın randevum var gidicem öğrencem dua edin bana herşeyi güzel olsun ya
Didem34 FatRam_1703 Nurcihn senakhrmn masallah kızlar minnoslar cok iyi raabbbm daim etsn sag salim saglıcakla tek avazda alalım kucaklarımza🥰 normal dogumdanda korkmuyor degilm ama bilemiyorm ya rabbm hayırlsıını nasip etsn diyorm cocukum şuan zatten makat pozisyonn döner mi dönmez mi onuda bilemyoz belkide dönmicek. Bide hic yüzünü göstermiyor kızım hic göremedik eli ayagı yüzünde hep😢
senakhrmn Didem34 Amin inşallah canım benim. Yaa benim oğluşumda hep yüzünü kapatıyor hiç göremedim bende 🥺🙈
Ipek0z Didem34 yarın 29 haftalık oluyoruz inşallah doktora gidince öğrenicez kilosunu boyunu😍 en son tombiş bir bebek diyordu doktor 24.haftada 937 gramdı🎈🎈
Kosemen54 Didem34 bende ya nedense martta gelicek gibi hissediyorum 😅 ayni günde doğuruyormusuz bide🤣
Attent Didem34 29 hafta olduk rhat gec8yor şükür yarın bakalım kaç kilo oldu 27 de gittim 1 kilo olmuştu oğlum