Sabriyeusk Gulbahar3535 ben de butikbebecik sayfasına sipariş verdim. Herkes çok memnundu tavsiye üstüne ordan verdim hem uygun ☺️
sminas Gulbahar3535 yaptıracagınız seye göre değişiyor bilgi alabilirsiniz sayfadan setlerin fiyatları farklı ama güvenilir bir sayfa kesinlikle 🌸
Ortmenanne16 Gulbahar3535 10lu set 220 TL sanırım yaptırdım ben penyesi dokusu harika yıkadım ütüledim miss gibi 💐💐
Ipek0z Gulbahar3535 ben 10lu yaptırmadım çok pahalılardı üçlü takım yaptırdım hatıra kalsın diye instagramdan 65 liraya bugün elime ulaştı çok güzel olmuş içime sindi💕
Erimannesi Pıa baby yaptırdım.. İnstagram sayfası da var kendi sitesi de var.. Diğerlerine göre fiyat daha uygun..
Papatya-20 Gulbahar3535 https://instagram.com/stilimsensinn?igshid=zo5qr0zi86yk İnstgramda stilim sensin sayfasında yaptırdım aşırı güzel kaliteli kumasına bayıldım
Hicranyigit Bende 3lu tavşan tulum yaptırdım. O kadar tatlı ki biran önce doğsa da giydirsem minik davsanima davsan tulumunu 🐰🐇🤲🏻😍 tulumun arkasına da nakışlı ismini yazdırdım