Sedaa61 Simge_menes o haftalarda yatış pozisyonu etkilemiyor diye biliyorum canım ama sola yatmaya alış şimdiden ileride mecbur öyle yatıyorsun 🥺
Merve50 Simge_menes canım benim doktorum göbeğin çıkana kadar yatabilirsin ondan sonra istesende yatamazsın demişti 😂 ilk zamanlar yok ben ilerde de kesin yatarım çünkü öbür türlü uyuyamam diye düşündüm şimdi 18 haftalık hamileyim göbeğim çıkmaya başladı gerçekten de yatamıyorum 😂
uykusuz1parol Simge_menes Ben yattım sonra yatamayacam şimdi tadını cikartayim diye 😀Zaten bebek içeride korunduğu için zararı olmadığını söylüyorlar genelde
K_Klc2701 Sedaa61 merhaba canım bişey danışmak istiyorum bende 7 haftalık hamileyim ama sol tarafıma yatınca ağrım çok oluyo sanki yumurtalığımdan bi baskı oluşup adet ağrısı gibi sancı oluyo sende de oldu mu hiç? doktorum normal dedi ama benim gibi sola yatamayan var mı merak ediyorum?
uykusuz1parol Simge_menes Ben yattım valla ne zaman ki karnında baskı hissetmeye başladım yüzüstü donunca sonra bıraktım şuan 15 haftalik artik yatmıyorum
-ilknur-12 Kızlar yatabildiğiniz kadar yatın 😂 gerçektende sonradan istedeniz bile yatamıyorsunuz nefesiniz kesiliyor bebiş baskı yapıyor benim uyuyabildiğim tek pozisyondur yüzüstü şimdi 30. Hafta içindeyiz sola taraf tek yatıyoruz 😂😂😂
2numarasusam Simge_menes yatabilirsin herhalde ben 5 ayima kadar yatmıştım ama bunda 4.hafta oluyorum kasik ağrılarım cok o yuzden mecbur sirt üstü yatiyorum suan. Hem yüz üstü hem sırt üstü yat doya doya son ayinda imkansız ikiside 🙈 dogunca yine memiklerden yatamicaksin 😅🤭
Ayseguldt Simge_menes 25. Haftaya kadar istediğiniz şekilde yatabilirsiniz o haftadan sonra istesenizde yatamıyosunuz karnınızda ki basket topundan😂
midekoruyucu Simge_menes bende yatabildiğim kadar yattım ne zararı olucak ki, 14 haftalık olduk ama yaklaşık 2 haftadır istesem de yatamıyorum karnımda bi sertlik oluyor batıyor 🤷🏻♀️
Sedaa61 K_Klc2701 ben öyle birşey yaşamadım canım doktor normal dediyse kişiden kişiye değişebilir demekki endişe etme☺️
K_Klc2701 Sedaa61 dün çok fena ağrım oldu şükür ki kanamam olmadı doktorumla görüştüm bugün kontrole çağırdı bakalım inşallah kötü bişey yoktur içimden beneğimde bişey yok diyo ama yumurtalıkta kist mi var o mu zorluyo ondan korkuyorum ilk gebeliğim de düşük yaşadım ondan korkularım var
Sedaa61 K_Klc2701 ihmal etme mutlaka git canım Allah yardımcın olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci🙏🙏🙏
K_Klc2701 Sedaa61 amin cnm çok sağolasın hep beraber sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yüce rabbim