Sedanindenizi Ayssmom 6 haftada 3.99 du dr endokrine yonlendirdi. Ilac basladik 1 ayda 1.09 a dustu. Ilaca simdilik devam
MucizeAnnesii Ayssmom benim ilk 9 çıkmıştı ama hamile değildim . Hamile kaldığımda 1 di değerim 15. Haftada 4 oldu birden gebelikte çok önemli değerler . Dozum yükseldi şuan 1 e geri geldi. Hipotiroit benimkide .
Sedanindenizi Nil_miran Endokrin ya da dahiliyeye gidin tsh degerinize gore ilac baslatir ben de 6. Haftada basladim. Deger kac su an?
34Selin Sedanindenizi Siz hangi ilacı kullandınız? Euthyrox 50 Mg kullanıyorum ben şu an. Yarın test vereceğim umarım etkili olmuştur. 🤲
Deniz95 Benim normalde yavaş çalışıyordu ilac dozu yükseltildi bu sefer hızlı çalışmaya başladı haftaya tekrar gidicem inşallah düzelir 😓
Zala pol34 ilk 2-3. Aylara çok dikkat edin. Benim 2. Ayımda normal olan değerlerim drun doz artırmaması nedeni ile 3. Ayımda 13 e çıktı. Virüs nedeni ile endokrine gidemedim özele gittim malesef onunda iş bilmezliği. Sonra dr arkadaşım dahiliyeci onunla devam ediyorum 3 haftada bir tahlil veriyorum. Çok şükür iyi şuan. Levitron kullanıyorum. Tahlillerinizi ihmal etmeyin.
Zala pol34 27. Haftamdayım bu arada ☺️ Rabbim sağlıkla bebişlerimize zamanında kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻
pol34 Zala amin inşallah 😌 ben de sağlık ocağına gittim bir kez ne doktor konuya hakim ne hemşire. Kan değerim de çok alakasız çıktı bakalım doktoruma gidicem inşallah randevum iptal edilmezse. İnşallah sağlıkla kavuşuruz ☺️
Ohaezgi Nil_miran benimde hamilelikte çıktı euthyrox diye bi ilaç kullanıyorum ilk 25likti şimdi 75 yazıyo doktorum
Zala pol34 bu tahlillerinizi ya şehir,ya üniversite yada özel hastanelerde yaptırın. Tsh değeriniz 3 ün üzerine çıkmayacak zaten çıktığı zaman vücut sinyal veriyor. Aşırı stres,sinir,terleme,ellerde titreme Allah kolaylık versin.
pol34 Zala yok benim zaten tam tersi 0,0025ten yukarı çıkmıyor önceden 0,001 gibi bir şeydi keşke biraz çıksa
Aysesss pol34 meraba hipertroid ve graves arasındaki fark ne bide doktor genetik anneden bebeğe geçebilir dedi mi size
MucizeAnnesii Nil_miran hiç üzülme düşünme bile sabahları ilacını al ☺️ Allahtan ilacı var doktoru var öyle düşün . Hastalık diye de düşünme kendini germe 😘 Ben aylardır kullanıyorum benimdeki de çalışmıyor 👀
MucizeAnnesii Nil_miran ilacın bebeğe zarar vermesini bırak eğer kullanmazsan zarar verirsin . Gebelikte çok daha önemli tiroit değerleri ve tiroit ilaçları . İlacı kullanmamazlık etme .
EneshaCh pol34 değerleriniz kaç ? Ben hamile kaldığımda 14 tu . Şu anda 8+4 haftadaim, salı günü tekrar tiroid hormonlara bakıcaz . Çok endişeleniyorum . Bir ayda değerler yetirince kadardüşmedi diye 🤦🏻♀️
pol34 EneshaCh benim tiroidlerim hızlı çalıştığı için değerlerim düşük. Tam tersine yükseltmeye çalışıyorlar en son tsh 0,0025 t3ümde 1,14 falandı haftaya gidicem ben de
2prensannesi2008 Nil_miran eğer ilaç kullanmassan guatıra dönüşür ozaman bebeği zehirlersin o ilacı sana veren doktor hamile olduğunı bilir ona göre verir ilaç