Gebeliğimin başları bulantılı geçse de 28. Haftaya kadar çok güzel geçmişti. O haftadan sonra sancılarım başladı ve erken doğum riskim oluştu. İlaçlarla iğnelerle 35. Haftaya kadar geldik. Ama üç saatte bir ilaç içmeme rağmen sancılarım yüksek ve düzenli çıkınca doktorum ilacı bıraktırdı ve beklemeye başladık. Uslu oğlum 37+3e kadar bekleyebildi. O güne kadar yürüyüş filan da yapamadım ne yalan söyleyeyim hep yattım ağrılarımdan dolayı. Salı günü gündüz yürüyüşe çıktım ilk defa ve çok olmasa da yürüdüm. Akşama kasıklarım ağrıyordu ama ben önemsemedim çünkü bende olan ağrılardı onlar. Gece uykumda Bi sıcaklık hissettim ve koşa koşa banyoya gittim. Suyum geldi. Hemen hızlıca Bi duş alıp doktorumla iletişime geçip hastaneye ulaştık nst yatış işlemleri derken saat 3 olmuştu. Sabaha kadar açılmam 6 cm oldu. Epidural istemiştim o yapıldı zaten ne olduysa o anda oldu birden açılmam oldu. Aşağı odama geçmeyi beklerken kendimi doğumhanede buldum. Bebeğim çok yukardaydı. Ikınırken zorluk yaşadım biraz. Ebeler yardım etti karnıma bastırarak. Saat onda bebeğim kucağımdaydı. Doktorum fazla dikişin yok dedi ama nedir ne değildir çok sormadım. Benden bu kadar ben de mezun oldum. Oğluşum yanımda uyuyor biraz ağrım var ama önemli değil yürüyebiliyorum ve tuvalete gidebiliyorum şimdilik o yeter bana zamanla mutlaka o da geçecektir. ☺️