serti eşimle 1yıldır evliydik, evlendiğimiz ilk günden beri bebek sahibi olmayı çok istiyorduk. 7-8 ay denedik olmayınca 2020nin ocak ayında doktora gitmeye başladık. Tüm tahliller yapıldı hiçbir engel yoktu ama yinede olmuyordu. Bazı ilaçları kullanmaya başladık nisan ayına kadar yine olmadı. Sonra pandemi dönemi başlayınca doktor artık gelmeyin hastane ortamları riskli ve bu dönemde bebek sahibi olma düşüncesini biraZ erteleyin dedi. Biz de oluruna bıraktık. Ben zaten olmuyor diye düşünüp pandemi bitince direk tüp bebel tedavisine başlarız diye planlar yapıyordum. Ben arkeoloji müzesinde arkeolog olarak çalışıyorum. Bir kazı görevine gidiyordum temmuz ayında 20 gündür. Reglim 4 gün geçmişti, aman kesin yine stres yaptım bebek olmuyor diye o yüzden gecikti diye düşünüyordum. Ama yinede çarşıdan test aldım eve gidince belki yaparım diye. Bu arada eşimlede 3 gündür küsmüştük. O gün eve geç gelecekti. Eve gittim testi yaptım bi baktım iki çizgi oluştu hemen🥰 o gün çok sevindim ama kendimi tuttum eşime hiçbirşey belli etmeden o günü geçirdik. Sabah eşim işe gider gitmez hemem çarşıya özeş bir laboratuvara gidip kan testi yaptırdım spnuç 1225 çıktı hamilesiniz dediler🤗🤗 hemen bi hediye kutusu ve içine koymak için bebek ayakkabısı aldım. Eve gittin hemen eşimi aradım elimi kestim çabuk eve gel çok kötüyüm dedim(çünkü beni kan tutuyor hemen bayılıyorum ve öyle demesem eşim gündüz vakti hayatta basit birşey için eve gelmezdi, gelmesi için böyle birşey söylemek aklıma geldi) 10 dk içinde hemen eve geldi, kamerayı ayarladım onu gizlice çekmek için hemen içeri girdi telaşla neyin var diye, kutuyu verdim açınca şok oldu. Doğru söyle gerçekten mi diyor kan testini gösterdim sarıkdık ağladık, videomuzda bize hatıra kaldı🥰🥰🥰