Aloneanqel amineaylin-57 minicity alpbebe stilin.com Ben bu sitelerden aldım canım tüm kıyafetlerini kızımın 🙏🏻🤗🤗❤️😍 çok güzeller
Aloneanqel Biryigitannesi yaa ne güzel hayatım güle güle kullanın 🙏🏻🤗 e bebekten bende aldım 2 parça ama pahalı 50 tl ydi 3 lü takım. Hepsiburada ve trendyol a baktım ama modelleri beğenmedim. Bir de şey dicem konu sahibi ben değilim neden bana yazdın anlamadım 😂😂🤗🤗🙈😊
Biryigitannesi Aloneanqel hahahaha o kadar haklısın ki gülmekten yazamadım 😂😂😂😂 sanırım arkadaşa yazacakken benden önceki yorum seninki diye seni etiketledim canım kusura bakma 😂😂😂🙈
amineaylin-57 @Pemberuyam_ @Annekutay @Tahaninannesii @Aloneanqel @Biryigitannesi @karabc @1haziran @minnie123 teşekkür ederim hepinize 🙏😊
Selma_123 Ben bütün kıyafetler jammybaybtr den aldım hem tarz hem kaliteli ürünler memnun kaldım bi bak istersen
Aloneanqel Biryigitannesi yok canım Estağfirullah 😂😂 ben çok kıyafet aldım ya yoksa bakardım yine dediğin yerlere de 😂😂
Kbr12 amineaylin-57 İnstagram bebeantalya ben hastane çıkışımı falan o siteden aldım çok iyi ürünleri ve iyi ilgileniyolar
momelif istanbulcocukgiyim34 instagram ve enucuzbebemarket buralardan almistim gayet guzel uygun ve kaliteliydi tavsiye ederm