Demet58 Arkadaşlar merhaba hamileliğimin 8. Haftasındayım canım o kadar çok şeyler çekiyor ama korktuğum için yiyemiyorum çünkü bu mide yanması berbat bişey önere bileceğiniz bişey varmı ilaç hariç doğal şimdiden teşekkürler 😊
SemihDamlaDalan Demet58 merhaba mide yanması evet kötü ama canın istediği şeyleri azda olsa yemelisin çünkü bebeğinin canı istiyor ☺
Gulsenkaragoz Demet58 canim sut icebilirsin ıstmadan yudum yudum ic kesiyo yanmayi bir nebze ilac olarakta gaviskon icebilirsin doktor oneriyor onu danis istersen ben sut icerdim hep keserdi ilac hic kullanmadim
Demet58 SemihDamlaDalan evet yemeğe çalışıyorum ama sonrasında ben ölüyorum afedersiniz ama istifra da edemiyorum içimde kavruluyor 😔😔
CerenSelvi SemihDamlaDalan mercimek kadar bebek ne bilsin yemek tadını 😅😅 hiç yok böyle bir şey. Bu tamamen psikolojik .
Demet58 CerenSelvi ben ilaç ismi istemedim ki bildiğiniz mide yanmasını giderecek bitki çayı vs şeyler dedim
Demet58 CerenSelvi doğru söylüyorsunuz tamamen psikolojiktir her hamilelikte olmazmı mide yanması mide bulantısı 🤢
EzgiGizemzerOuz Bende 7+2 deyim en iyisi ananas yemek bence marketlerde bulursanız kesinlikle alın derim bana iyi geliyor☺
Demet58 Hanif Hamile 🤰 olduğumu bilmiyordum doktora gittim o ilk bana reflü var dedi ilaç yazdı endeskopi yapılacak dedi. Ben evde testle öğrendim internetten baktım hamilelikle beraber reflüde olabiliyormuş