Mami Prensesannesiiii canım aynı sorun bende de var 😊 boyum uzun karnım dediğin gibi 5-6 aylık gibi dert etme daha iyi ama kilosu Masallah yerinde
deletedmom80 Prensesannesiiii canım bende 7 aylığım kimse inanmıyor sen hiçbirşey yemiyor musun? Bebeğin zayıf olacak diyorlar daha 2 aylık gibiymiş 😌😌😌😌😌
Minikannecik deletedmom80 Sinir oluyorum öyle insanlara ya sanki çok yeyip obez olsak bebeğimize faydası olucak gibi ama bisiy soyluyimmi insanlar herseye bi bahene buluyolar cok kilo alanlara ayyy bu nasil dogurur az kilo alanlara ayy cocuk kucucuk kalmistir .....Sadece hamileyi sinir etmek baska hicbisiy değil😤
Milen Benim de göbeğim çok erken çıktı aylardır kocaman ve dik bir göbeğim var, beni görenlerde 7. Ayda bile doğum yakın herhalde dediler, derler hertürlü öylede böyle de birşey diyen çıkıyor, sağlık versin rabbim gerisi laf-ı güzaf 😉
mom44 Prensesannesiiii sorma canm bazen diyom doktor bu çocugun kikosu boyundan emin mi 😁 demekki bünyemiz böle
deletedmom80 Prensesannesiiii o kadar minik nerede bende bir bilsem anlasam birde birşey yemiyor musun? Diyorlar daha ne kadar yiyeceğim bilmiyorum 8 kilo almışım 😌😌😌
Prensesannesiiii Duyguynrky zayıfım ama Hamile kaldığından itibaren 15 kilo aldım ama boyum uzun kilom bile belli değil
Duyguynrky Prensesannesiiii o yüzden çıkmıyor olabilir 🙂 bende zayıf hamile kaldım şimdi 7 kg aldım 6.ayda yeni çıktı göbeğim. İlk 6 aya kadar kimse anlamadı hamile olduğumu
deletedmom80 Minikannecik valla ben takılmıyorum canım kim ne derse desin yavrum sağlıklı olsun da 10 kilo çocuk doğuracak değilim ki kilolu bebekte çok sağlıklı değil normal olsun yeter sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Suraelik İnsanların dıceklerı hıcbırzaman bıtmez bnm ılk cocugmda oleydı 2ncı de sımdı 4aylkken kocamn olduk suan 27haftalgm son ayım gbı ve cok zor dua etmelısın bnce saglklılarsa
Aysemm25 Prensesannesiiii canım kimin ne dediğine ne bakıyosun ağzı olan konusuyor karnın büyük olduğu zamanda ayy karnın ne kadar büyük diyecekler kimseyi alakadar etmez karnın büyüklüğü küçüklüğü vs. Bebeğin sağlıklı olsun en büyük nimet o 😉