Aklıma takılan bir soru var maden suyu ve soda birbirinden çok farklı şeyler fakat ayni urunmus gibi piyasaya sunuluyo. Hamilelik icin faydalı maden suyu markasi arastiran oldu mu hiç aranızda? Huzursuz bacak sendromu yaşayan biri olarak tek çözümü onda buluyorum ama hamilelikte hangisi secmeleyim bilemedim?
Maden Suyu önerisi
Bende bekleyeyim şurda
Kesinlikle kızılay kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bende ondan kullanıyorum gimdes helal sertifikalı ayrıca
SedaCeki ben beypazarı sade maden suyu içiyorum. Abimler gelirken bana ondan getirmişti demekki doğru seçim o 😂😂 bu arada abim kadın doğum uzmanı
SedaCeki canım soda da herhangi bir vitamin yok ama maden suyunda kalsiyum magnezyum Demir gibi vitaminler var üzerini okuyarak alabilirsın ben Özkaynak tüketiyorum
Beypazari içiyorum bende
SedaCeki bende de huzursuz bacak sendromu var ve ikide bir kramp giriyor bacaklarıma. Doktorum günde iki adet maden suyu içmemi söyledi. Şok marketlerde Kızılay marka yeşil renkli magnezyumla maden suları var onlardan içiyorum gerçekten işe yarıyor. Eve stok yaptım onlardan. Soda içmeyin maden suyu için ikisi aynı şeyler değil
Beypazarı kullanıyorum limon sıkıyorum içine sade içemiyorum
Ben kızılay kullanıyorum gerçekten de bacak ağrısına çok iyi geliyor yoksa uykular haram
- Düzenlendi
SedaCeki Soda asitli olan bir içecektir. Maden suyu ise doğal oluşum olan maden suyudur. Tavsiyem Beypazarı maden suyu tabiki sade
SedaCeki Beypazarı tek geçerim
SedaCeki ben Kızılay bol magnezyumlu olanı alıyorum
SedaCeki Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri her gün 1 bardak S.pellegrino maden suyu içiyorum. Önceden de evimize hep aldığımız doğal mineralli sudur. Çok faydasını görüyorum. Mineralleri ve magnezyumu oldukça yüksek ve 1 litrelik şişeleri var çok kullanılışlı oluyor. İtalyan maden suyudur. Benimde zaman zaman huzursuz bacak sendromum oluyor akşamları yattığım zaman ben faydasını gördüm aklınızda olsun☺️
SedaCeki Bence en güzel kızılay ve uludağ. Bide bunların değerleri oluyor internetten bakabilirsiniz. Beypazarı ve sırmanın magnezyum değeri yüksek mesela.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnKZog_BVKjIfK7QXmQ4FTT03t2wAlqb4dHQ&usqp=CAU
İçerikleri yazıyor burda 😊😊