hilosss07 7 haftalık gebeyim kahverengi lekelenmem olunca doktorum progestan başladı. Sabah akşam 100 mg alıyorum. Bugun 8. Gün ve hala yoğun bir şekilde kahverengi lekelenmem var progestan kullanmasına rağmen kanaması durmayan varmı?
Mommmyyy hilosss07 tekrar git hastaneye serum takarlar proluton iğne yaparlar ben haftalık proluton kullanıyordum bir progestan 200 mg kanama durmadığında yatış yapıyorlardı
Happylif3 hilosss07 10 gün sürmüştü. Ama sen ilacın yanında cinsel ilişki ve iş yapmaktan uzak dueuyormusun? Doktorun uyardımı? Bunları yapmazsan olmaz
Zeyzey123 hilosss07 Hap olarak kullaniyosaniz ignesine gecin benimde progestan kullanirken lekelenmem oluyodu direk igneye gectik igneden sonra 2. Gün azalmaya basladi 3. Gun kesildi tertemiz
Nrhn-Melike 5+4 te kanamam olduğu için doktor verdi fakat kanamam hastaneye gidene kadar durdu ve o zamandan beri tekrarlamadı şu an 6+3 teyiz düşük riski için kullanmam gerekiyor ama yan etkileri çok ağır olduğu için kullanamıyorum doktara gitmenizi öneririm
Mommmyyy Nrhn-Melike fitil olarak kullanın kanama durmasa bile tekrar edebilir benim bir buçuk ay sonra ilaç ve iğne kullanırken durduk yere tekrar etmişti risk varken bırakmayın
hilosss07 Nrhn-Melike bende yan etkilerini çok yaşıyorum tansiyonum çok düşük gözümü açamıyorum başımın dönmesinden 😞
hilosss07 Mommmyyy cuma tekrar gidicem çok kötüyüm hem kanamam var hem tansiyonum düşük baş dönmesi öldürcek gibi
Nrhn-Melike Mommmyyy fitil olarak kullanıyorum ama aldıktan sonra uzansam dahi ilaç olduğu gibi akıyor ve kullandıktan sonra tansiyonum düşüyor ve cildim de aşırı kuruluk oluyor
Nrhn-Melike hilosss07 acaba ağızdan alanlarda aynı sorunları yaşıyor mu şahsen çok rahatsız oluyorum 🤦🏻♀️
hilosss07 Happylif3 evet doktorum uyardı ilişkiden uzak duruyoruz ama ilaç yan etki çok yaptı kanamamda hala çok fazla
Mommmyyy Nrhn-Melike de ne dedi peki risk varsa önemli yani çünkü arkadaş da öyle bırakmıştı malesef bebeğini kaybetmişti
Mommmyyy Nrhn-Melike ağızdan çok daha kötü yapıyor yan etkisi fitilde olmuyor . Ben ilk hap gibi kullandım gözümü açamadım kabus gibiydi
Nrhn-Melike Mommmyyy o zaman minik mucizemiz için kullanmaya devam pazartesi doktor kontrolümüz var bu ilacı ortalama ne kadar kullandınız ya da bu ilacın yerine kullanılabilecek başka bir ilaç verilir mi ?
hilosss07 Mommmyyy tutunmaya çalışıyor kesenin etrafında kanama görünmüyor dedi progestan başlayalım dedi öyle başladık
Mommmyyy hilosss07 bende de öyleydi kesede kanama yoktu ama fitil olarak kullanmak daha etkili her dr söylüyor canım iğne de depot olduğundan daha etkiliymiş
hilosss07 Mommmyyy mutlaka muayenedeye gidince fitil yada iğne isteyeceğim yoksa bana günler geçmeyecek 🤮😞